fbq
Uutiset
15.11.2019 07:51
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Getty Images ja Seiska
Teemu Selänne teki uuden aluevaltauksen.
Kuvat! Teemu Selänne teki uuden aluevaltauksen – ruokaa jäähyboksista!
Uutiset
15.11.2019 07:51
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Getty Images ja Seiska

Teemu Selänne, 50, on huikean NHL-uransa päätyttyä keskittynyt muihin bisneksiin. Viimeistä kauttaan vuonna 2013 Anaheim Ducksissa pelatessaan hän avasi yhteistyökumppaninsa Kevin Prattin kanssa pihviravintolan Kalifornian Laguna Beachille.

Gourmet-tason pihvipaikka nousi nopeasti suosioon, ja nähtiinpä Teemu itsekin välillä baaritiskin takana tarjoilemassa. Keittiöön kiekkolegenda ei sentään ole uskaltautunut.

– Remonttiin meni monta miljoonaa, mutta menestys on niin hyvä, että kohta saa voittoakin, Teemu paljasti esitellessään pihviravintolaansa Seiskalle 2014.

Lue myös: Kuvat! Teemu Selänteellä kolmen tunnin urakka – kiekkolegenda rustasi nimikirjoituksia Anaheimissa!

Luksusnakkikioski

Tänä syksynä Teemu laajensi ravintolabisnestään uudella hampurilais- ja hotdog-ravintolalla nimeltään The Penalty Box.

Teemun ja Kevinin luoma ”Jäähyboksi” sijaitsee vauraassa Orange Countyn piirikunnassa Kaliforniassa, missä selänteet myös pitävät kotia.
Jääkiekkoteemaista purilaispaikkaa voisi suomalaisittain kuvata myös paremman tason nakkikioskiksi.

Syöttölä on rakennettu 22:een käytettyyn merikonttiin. Kontteihin on sijoitettu tarjoilupisteitä, ja ne muodostavat avaran sisäpihan, jossa kelpaa nauttia lätkäruuista. Sateen varalta tarjolla on toki kunnollinen katos.

The Penalty Box eli Jäähyboksi koostuu 22:sta jykevästä, käytetystä merikontista. Urbaani ruokapaikka avautui syyskuun lopulla.
The Penalty Box eli Jäähyboksi koostuu 22:sta jykevästä, käytetystä merikontista. Urbaani ruokapaikka avautui syyskuun lopulla.

 

Lue myös: Hanaa! Teemu Selänne varasti huomion Kymi Ring -kilparadalla: intoutui uhkarohkeaan tempaukseen – kuvat!

Pelinumerosta burgeri

Jäähyboksin ruuat ovat kekseliäitä: hampurilaiset ovat ”kiekkoja” ja hotdogit ”mailoja”. Esimerkiksi halvin purilainen ”The Minor Penalty” eli kahden minuutin jäähy maksaa kahdeksan euroa.

Teemun legendaarisen pelinumeron mukaan nimetyssä ”The Great Eight” -burgerissa on mausteista marokkolaislammasta, ja se maksaa vajaat 13 euroa.

Lue myös: Teemu ja Sirpa Selänteeltä jymypaljastus: ”Kieltäydyimme Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta!”

Kirja ilmestyi USA:ssa

Jäähyboksi avautui syyskuun lopulla. Kun Seiskan kuvaaja paikassa pari viikkoa sitten, asiakkaita ainakin riitti.

Teemua ei Jäähyboksissa näkynyt, sillä hän on kiertänyt markkinoimassa kirjaansa Pohjois-Amerikassa. Ari Mennanderin toimittama omaelämäkerta ilmestyi juuri Yhdysvaltain markkinoilla nimellä My life.

Teemu omistaa uuden purilaispaikan lisäksi suositun Steak Tavern -pihviravintolan.
Teemu omistaa uuden purilaispaikan lisäksi suositun Steak Tavern -pihviravintolan.

Kodin kaupat jäädytettiin

Sirpan ja Teemun koti pysyy yhä Kaliforniassa, vaikka he laittoivatkin hulppean kartanonsa myyntiin kesällä 2018. Nyt he nimittäin ovat vetäneet sen pois myynnistä. Peräti 870-neliöinen luksuskiinteistö sijaitsee Coto de Cazan alueella sisämaassa.

Lue myös: Teemu Selänteeltä raisu ohje Arttu Wiskarille ravintolabisnekseen: ”Ei kannata juoda joka kerta!”

Sirpan ja Teemun talossa on viisi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta, ja sen hintapyyntö oli 6,2 miljoonaa euroa.

Teemu perusteli myynnin jäädyttämistä sillä, ettei ”viitsi alennuksella myydä”. Tarjouksia talosta oli siis ilmeisesti kuitenkin tullut.

Alunperin Selänteet sanoivat, että kiinteistö on liian iso heille nyt, kun vanhimmat neljästä lapsesta ovat jo lentäneet pesästä omilleen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »