Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Muuttuneet Selviytyjät-tähdet.

Kuvat! Sixpackillä villinnyt juoksija, Anna Abreun kaksoisolento ja supersuosittu teinipoppari – näin Selviytyjät-tähdet ovat muuttuneet!

Markus Pöyhönen sai naisten pikkupöksyt pyörimään 2000-luvun alussa, kun hän alkoi menestyä pikajuoksussa. Markus lisäsi vettä myllyyn ja paljasti vatsalihaksensa valokuvaajille, joiden ottamat kuvat päätyivät varmasti monen teinitytön seinälle. Markus joutui uransa aikana käräjille, sillä hänen kotoaan löytyi steroideja. Tällä komistuksella ei ole vielä lapsia, eikä hän ole ollut kertaakaan naimisissa.

Markus Pöyhönen

Lue myös: Selviytyjät-kuvaukset olivat rankka kokemus Markus Pöyhöselle: Laihtui 10 kiloa ja lonkka tulehtui!

Punaiset hiukset tavaramerkki!

Muusikko Tommi Läntinen on ilahduttanut suomalaisia lauluillaan yli 30 vuotta. Punaisesta tukastaan tunnettu Tommi on varmasti helisemässä hiuskuontalonsa kanssa, sillä suolaisen meriveden vuoksi hiukset takkuuntuvat todella helposti. Tommi on joukon vanhin kilpailija, mutta varmasti elämänkokemuksesta on paljon hyötyä.

Tommi Läntinen

Lue myös: Selviytyjien kuvauksista palannut Tommi Läntinen: ”Juonittelu ei sovi minulle!”

Tubetähden uusi haaste!

Arttu Lindeman on suosittu tubettaja ja artisti, joka palkittiin yleisöäänien perusteella vuoden artistiksi Emma-gaalassa kaksi vuotta sitten. Sinkkuna viihtyvälle Artulle iso tosi-tv-ohjelma on uusi kokemus, sillä normaalisti hän editoi omat videobloginsa itse 176 000 YouTube-tilaajalleen.

Arttu Lindeman

Lue myös: Oma äiti ei ollut tunnistaa Arttu Lindemania Selviytyjät-kuvausten jälkeen, Alma Hätönen kadotti muistinsa viidakossa – Selviytyjät-tähdet kertovat rankasta kisakokemuksestaan!

Anna Abreun kaksoisolento!

Alma Hätösen ääni on varmasti monelle todella tuttu, sillä hän työskenteli Ylex-radiokanavalla juontajana. Anna Abreun kaksoisolento saa syksyllä paljon ruutuaikaa, sillä Selviytyjien lisäksi hän juontaa Big Brother extra -lähetyksiä.

Alma Hätönen

Lue myös: Selviytyjät Suomessa heti jättiyllätys! Tämä karmea virhe koitui kuvankauniin julkkisjuontajan kohtaloksi: ”Pilasin sillä pelini” – katso Suora Yhteys Viidakosta!

Sohvis-Juhani suurennuslasin alle?

Juhani Koskinen oli vuosia Ylen supersuositussa Sohvaperunat-tv-ohjelmassa, jossa hän kommentoi suorasanaisesti viikon televisio-ohjelmia. Tällä kertaa Juhani joutuu varmasti itse Sohvisten kommentointien kohteeksi, joten nähtäväksi jää, kuinka rohkeasti Sohvaperunat uskaltavat kommentoida ex-kollegaansa.

Juhani Koskinen

Lue myös: Selviytyjät-tähti Juhani Koskinen paljastaa: Olen ollut jo seitsemän vuotta sinkkumarkkinoilla!

Supersuosittu teinitähti!

Petra Gargano oli vasta teini-ikäinen, kun hänen kiersi ympäri Suomea ja esiintyi isoimmilla festareilla Tiktak-tyttöbändin kanssa 90-luvun lopussa. Yhtyeen solistina toiminut Petra julkaisi oman soolosinglen kaksi vuotta Tiktakin hajoamisen jälkeen vuonna 2009.

Petra Gargano

Lue myös: Grrr, missä kunnossa Tiktakin Petra on - katso paljastavan seksikkäät treenikuvat!

Urheilutähdestä poliisiksi!

Taina Ojaniemen (o.s. Uppa) keihäskaaria penkkiurheilijat jännittivät kotisohvillaan 90-luvun alusta kymmenen vuoden ajan. Keihäänheiton arvokisakonkari on urheilu-uransa jälkeen työskennellyt poliisina, josta on varmasti hyötyä viidakoiden kisojen ja kieroilujen keskellä.

Taina Ojanniemi

Lue myös: Hylkäsi kiltin missilookin! Selviytyjät-tähti Sara Siepistä kasvoi somekuningatar – kuvat vuosien varrelta!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan arkisto, All Over Press ja Suomiareena

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!