Katso kuvat!
Viivi Vaattovaara on kansainvälinen kaunotar.

Kuvat Milanosta! Selviytyjät-kilpailija Viivi Vaattovaara on kansainvälinen kaunotar!

30.09.2019 16:02

Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpaileva Viivi Vaattovaara ylsi viime vuonna Miss Helsinki -finaaliin saakka. Sitä ennen edelliset 10 vuotta Viivi vietti hikisenä lätkävarusteissa.

Sen lisäksi, että kaunotar kiekkoili Suomen korkeimmalla sarjatasolla Naisten Liigassa, kumilätty sai kyytiä myös Yhdysvaltojen yliopistoliigassa.

Lue myös: Helsingin upein vartalo! Selviytyjät-kaunotar Viivi Vaattovaara menestyi missikisoissa ennen viidakkoreissua – kuva!

Kiekkoileva missikaunotar on aina vannonut kunnollisen koulutuksen nimeen. Yliopistovuodet Amerikassa antoivat hyvän pohjan, jonka päälle rakentaa.

– Koska englanti on itselleni luontainen kieli opinnoissa, halusin englanninkieliseen lääketieteelliseen. Euroopan vaihtoehtoista Italia oli paras, ja varsinkin Milanossa on todella kovatasoinen yliopisto – jopa kovatasoisempi kuin Helsingissä, Viivi tietää.

Viivi Vaattovaara viihtyy mainiosti Milanossa, jossa opiskelee lääketieteellisessä lääkäriksi.  – Löysin samasta koulusta myös mieheni, hän iloitsee.
Viivi Vaattovaara viihtyy mainiosti Milanossa, jossa opiskelee lääketieteellisessä lääkäriksi. – Löysin samasta koulusta myös mieheni, hän iloitsee.

 

Lue myös: ”Meni useita kuukausia, etten voinut urheilla kunnolla!” Tähän Selviytyjät-kaunotar Viivi Vaattovaaran kiekkoura tyssäsi!

Viivi aloittaa nyt toisen lukuvuotensa Milanon lääketieteellisessä. Opinnot ovat sujuneet hyvin.

– Italiaa pitää oppia kahden vuoden aikana niin, että pärjää työelämässä sairaalassa. On se kieli jo jonkin verran tarttunut.

25-vuotias Viivi on kansainvälinen kaunotar. Ennen Milanoa hän opiskeli neljä vuotta yliopistossa Yhdysvalloissa.
25-vuotias Viivi on kansainvälinen kaunotar. Ennen Milanoa hän opiskeli neljä vuotta yliopistossa Yhdysvalloissa.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja Viivi Vaattovaaran albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!