Uutiset

Kuvat! Hiihtäjäsuuruus Iivo Niskanen liikuttui perheensä tuesta – kuuma suudelma Rukalla!

11.12.2019 07:16

Hiihtäjä Iivo Niskanen, 27, ylsi toissa viikonloppuna Rukan mäkisessä kokonaiskisassa ensimmäistä kertaa palkintopallille. Vieremän mies sijoittui kolmen kisapäivän minikiertueella komeasti kolmanneksi, ja tuuletukset olivat sen mukaiset.

– Tämä on sellainen tapahtuma, jossa on oikeasti kiva hiihtää. Ruka on ehdottomasti yksi parhaimmista paikoista, Iivo iloitsi rajun rupeaman jälkeen.

Riensi perheen pariin

Jos Norjan Johannes Hösflot Kläbo ja Emil Iversen osoittautuivat liian koviksi sunnuntain luistelukisassa, lauantain perinteinen oli Iivon suvereenia näytöstä. Sinivalkoinen latutappaja oli suorastaan murskaavan ylivoimainen.

Miesten 15 kilometrin perinteinen olikin suomalaisittain koko Ruka-viikonlopun ehdoton kliimaksi. Sitä se oli myös Iivolle, joka tuuletteli raivoisasti maaliin päästyään.

Pakollisten palkintopalliseremonioiden jälkeen savolainen paineli pikavauhtia rakkaimpiensa pariin, halasi perheenjäseniään, nosti sukulaistyttönsä liikuttuneena ilmaan ja moiskautti märän pusun vaimolleen Saana Niskaselle.

Lue myös: Näin Iivo Niskasen firman jättitulot syntyivät – manageri Hjallis Harkimo: ”Urheilijan ura ei kestä ikuisesti!”

Super-Iivo antoi lauantaina poskipusun vaimolleen Saana Niskaselle.
Super-Iivo antoi lauantaina poskipusun vaimolleen Saana Niskaselle.

”Tunteellista itsellenikin”

Myöhemmin Iivo myönsi Seiskalle, että nappisuoritus perheenjäsenten läsnäollessa sai alahuulen positiivisella tavalla väpättämään.

– Tämä oli ilman muuta tunteellista itsellenikin. Tuntui hyvältä onnistua heidän edessään! hän iloitsi ja alleviivasi heti perään lähiomaisten tuen tärkeyttä.

– Totta kai se on tärkeää. Perhe ei kuitenkaan pääse joka paikkaan kannustamaan, vaikka he elävät tätä touhua täysillä mukana. Siinä mielessä tällainen kotimaan maailmancupkisa on ehdottomasti kiva tapahtuma.

Lue myös: Katri-sisko paljastaa: Tällainen hiihtäjäsankari Iivo Niskanen on siviilissä!

Tuttu pikkutyttö pääsi onnellisen olympiavoittajan ja maailmanmestarin käsivarsille.
Tuttu pikkutyttö pääsi onnellisen olympiavoittajan ja maailmanmestarin käsivarsille.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!