Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Olli-Pekka Lyytikäinen kävi autokaupoilla.

Kuvat! HJK-pomo Olli-Pekka Lyytikäinen kävi autokaupoilla – 200 000 euron öky-Bemari!

Olli-Pekka Lyytikäinen, 62, tunnetaan miehenä, joka syntyi niin sanotusti kultalusikka suussaan. Hän on nimittäin yksi maineikkaan A-lehtien mediatalon perijöistä. Lyytikäinen on yhä vahvasti yrityksen toiminnassa mukana, sillä hän on mediatalon hallituksen puheenjohtaja.

Mediabisneksen ohella Lyytikäinen pitää kovasti jalkapallosta, joka on hänelle harrastus ja sivubisnes. Hän omistaa jalkapalloseura HJK:n ja toimii lisäksi seuran puheenjohtajana. Seiskan paparazzi havaitsi viime viikolla, että Olli-Pekassa on myös automiehen vikaa.

Paparazzi bongasi Olli-Pekan öky- Bemarin ratista viime viikolla. Auto on todellinen katseenvangitsija.
Paparazzi bongasi Olli-Pekan öky-Bemarin ratista viime viikolla. Auto on todellinen katseenvangitsija.

Karsea autovero

Lyytikäinen kurvaili Presidentinlinnan edustalla upealla BMW M850i Coupé -luksusautolla, jonka hän on TrafiComin tietojen mukaan hankkinut tammikuun lopulla.

Automiehet tietävät, että M-kirjain Bemarin takaluukussa kielii täysiverisestä kilpurista.
Automiehet tietävät, että M-kirjain Bemarin takaluukussa kielii täysiverisestä kilpurista.

 

Auton lähtöhinta on reilut 210 000 euroa, mutta lopullinen hinta muodostuu varustetason mukaan. Lyytikäinen on kelpo veronmaksaja, sillä autoveron osuus Bemarissa on yli 80 000 euroa.

Virtaviivaisella Bemarilla kelpaa pujotella kanssa-autoilijoiden keskellä.
Virtaviivaisella Bemarilla kelpaa pujotella kanssa-autoilijoiden keskellä.

 

Olli-Pekan Bemari näyttää päällepäin hillitymmältä kuin mitä se onkaan. Kyseessä on nimittäin täysiverinen urheiluauto, jonka kaksoisturboahdettu V8-moottori tuottaa 523 hevosvoimaa. Autolla ehtii hyvin hallituksen kokouksiin, sillä se kiihtyy nollasta sataan reilussa kolmessa sekunnissa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Panu Hörkkö ja All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!