Katso videot!
Monika Lindeman.

Kuvankaunis Salkkarit-tähti testasi Taigan - löysi Linnanmäen uutuuslaitteesta erikoisen vaikutuksen: "Olisi lentänyt suoraan naamalle"

06.08.2019 18:02

Helsingin Linnanmäellä on vietetty ensimmäistä kesää uutuuslaite Taigan vauhdissa. Kesäkuussa lanseerattu vuoristorata on huvipuiston historian suurin ja kallein laite. Suosio on ollut myös sen mukainen.

– Kyllä se on kiivennyt ihan sinne suosituimpien laitteiden joukkoon. Ellei jopa kaikkein suosituimmaksi, Lasten Päivän Säätiön markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom myhäilee Seiskalle.

Lue myös: Seiskan toimittaja testasi! Tällainen on Linnanmäen hurja uutuuslaite – yksi kuumottava seikka kiinnittää heti huomion: ”Ja kun sen tajuaa, on jo liian myöhäistä”

Yli kilometrin pituinen, parhaimmillaan 52 metrin korkeuteen nouseva Taiga on kuulemma ylittänyt kaikki kävijätavoitteet.

– Mitään tiettyjä kävijälukuja ei ole esittää, mutta kyllä, näin voidaan sanoa. Jonot ovat olleet pitkiä koko kesän - joskin tiettyinä aikoina laitteeseen voi päästä hyvinkin nopeasti, Engblom sanoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Taiga.

Sen sijaan Seiskan toimittajan ja Salkkarit-kaunotar Monika Lindemanin ei tarvinnut jonottaa lainkaan, kun kaksikko kävi testaamassa Taigan. Oheisella videolla Monika kertoo olevansa huvipuistolaitteiden suuri ystävä, vaikkei enää kiireisen perhearjen keskellä aina ehdikään luuhata laitteissa.

– Jännittää! Toivottavasti tullaan turvassa takaisin, Monika hihkaisee istuskellessaan Taigassa.

Mutta kun vauhdikas kyyti on ohi, Salkkarit-tähti on äkkiseltään lähes sanaton.

Lue myös: Kuvat! Salkkarit-kaunotar Monika Lindeman testasi Linnanmäen hurjan uutuuslaitteen – ”Vauhti salpasi hengityksen!”

– Ihan mieletön! Ihan mieletön! Ihan mieletön...

– Onneksi takanani ei istunut ketään, muuten kuolat olisi lentänyt suoraan naamalle! hän naurahtaa myöhemmin.

Asteikolla 1-10, miten hurja laite Taiga on?

– Kyllä mä sanoisin, että ainakin 8,5. Kyllä se sen verran hurja oli!

Katso oheiselta videolta Monikan Taigan testaus!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen, Eva-Liisa Orupöld, Linnanmäki

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!