Uutiset
Katso kuva!

Kuva vahingoista! Pertti Salovaaran kolari tuli kalliiksi – ”Hänen kanssaan on todella haasteellista asioida!”

17.03.2020 06:04

Entisen kansanedustajan ja radiojuontajan Pertti Salovaaran, 49, kerrotaan ajaneen kolarin helmikuun lopulla. Seiska tavoitti kolaroidun auton kuljettajan.

– Olin Lempäälän Mantunkulman Nesteellä parkissa ja juuri laittamassa lasta turvaistuimeen. Viereiseen parkkiruutuun yritettiin parkkeerata, mutta auton kuljettaja törmäsikin autoni takakulmaan.

Törmänneestä autosta nousi sekavalta vaikuttanut mies ja hänen seurassaan ollut nainen. Kolarin uhriksi joutunut nainen tunnisti kuskin Pertti Salovaaraksi.

Lue myös: Perheenäiti syyttää: Pertti Salovaara törmäsi autoon!

Naisen mukaan Pertti ei jäänyt odottamaan poliisin saapumista, vaan hänen seuralaisensa hyppäsi kuskin paikalle ja kaksikko poistui paikalta. Lopulta poliisi ei tullut huoltoasemalle.

Salovaara seuralaisineen poistui huoltoasemalta, kun poliisi oli soitettu paikalle.
Salovaara seuralaisineen poistui huoltoasemalta, kun poliisi oli soitettu paikalle.

Tekstiviestittelyä

Nainen kertoo soittaneensa tapahtuneen jälkeen Pertti Salovaaralle, minkä jälkeen tämä on lähetellyt hänelle tekstiviestejä.

– Soitin hänelle puolenpäivän aikaan. Hän ei tuntunut muistavan koko tapahtunutta mutta lupasi hoitaa asian vakuutusyhtiön kanssa.

Lue myös: Pertti Salovaara osallisena kolarissa – ex-kansanedustaja ei muista tapahtumaa!

Kallis kolari

Nainen kertoo, että korjaamon arvio auton vahingoista on 1 299 euroa.

– Olen nyt ollut yhteydessä vakuutusyhtiöön, ja he lupasivat hoitaa asiaa Pertin kanssa. Hän oli kyllä soittanut heille.

– Jos tämä asia ei hoidu Pertin kanssa, niin sitten tämä on pakko laittaa poliisille. Hänen kanssaan on todella haasteellista asioida, nainen huokaa.

Kolarin uhriksi joutuneen naisen autoon tuli lähes 1 300 euron vahingot.
Kolarin uhriksi joutuneen naisen autoon tuli lähes 1 300 euron vahingot.

 

Lue myös: Ex-kansanedustaja autokolarissa – Pertti Salovaara ei jäänyt selvittämään tapahtumaa!

Avoimena ongelmistaan

Pertti Salovaara oli keskustan kansanedustaja vuosina 2003–2011. Tämän lisäksi hän oli 1990-luvulla suosittu radioääni ja teki paljon myös juontokeikkoja.

Entinen kansanedustaja on kertonut julkisesti sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä, joka on maksanut hänelle kaksi avioliittoa, työn ja perheen. Hänellä on kolme lasta.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!