Katso kuva!
Timo Kangastie joutui auto-onnettomuuteen.

Kuva hurjasta onnettomuudesta! Savusauna-Timo jälleen sairaalaan – ”Auto ympäri ja rytinällä päin puuta!”

14.01.2020 05:54

Tamperelaisen Timo Kangastien, 32, edesottamukset ovat päätyneet otsikoihin: viime kesänä Timo sai vakavia palovammoja savusaunassa, kun toinen saunoja heitti ämpärillisen vettä kiukaalle.

Lue myös: Vakavia palovammoja savusaunassa! 32-vuotias Timo on todellinen hurjapää – ”Sitten asiani ovat oikeasti huonosti, jos en selfietä saa otettua!”

Timon elämän pahin loukkaantuminen tapahtui vesijettien avomeren MM-kisoissa Venäjän Vladivostokissa 2014. Timo sanoo, että oli ajamassa voittoon, kun hän yhtäkkiä löi päänsä ohjaustankoon.

Lue myös: Huhhuh! Savusauna-Timon naama murskautui Venäjällä – ”Luulin, että olin menettänyt suuni ja leukani!”

Vielä ennen vuoden 2019 loppumista Timo päätyi kertaalleen sairaalaan, kun hän ajoi autonsa ulos Etelä-Pohjanmaalla Soinintiellä tapaninpäivän hämärässä.

– Volvoni ei vain kääntynyt mutkassa, vaan ajauduin nelipyöräluisuun. Noudatin nopeusrajoitusta, mutta sen verran liukasta ja vauhtia oli, että autoni lensi ympäri ja päätyi rytinällä päin puita. Löin pääni sivupalkkiin ja sain aivotärähdyksen sekä pienen murtuman lannerankaani.

Timo Kangastie auto-onnettomuudessa.

Lue myös: ”Onneksi tajusin juosta…!” Savusaunassa pahasti palanut Timo Kangastie muistelee järkyttävää onnettomuutta – vinkkejä kuuluisalta Sauna-Timolta!

Timo vietti yön Seinäjoella teho-osaston valvonnassa.

– Pääni on yhä kipeä ja hellä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jari Peltomäki
Kuvat: Matti Matikainen ja Timo Kangastien albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!