Uutiset

Kuva ei herkimmille! Nälkälakolla kohauttanut Jari Hautakorpi poltti jalkansa suihkussa!

29.01.2020 17:02

Ikaalislaisen avioparin Jari ja Marketta Hautakorven, 53, vaiheikas ja vaikeuksien sävyttämä elämä on tullut tutuksi Seiskassa. Sairauksia ja rahahuolia on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Surullinen, vuosikymmeniä kestänyt taistelu vakuutusyhtiötä vastaan huipentui viime syksynä jopa nälkälakkoon.

Lue myös: Sokkipäätös! Nälkälakolla kohauttanut vakavasti sairas Jari Hautakorpi kieltäytyi uudesta munuaisesta: ”Alkoi vaivata monikin asia!”

Poltin jalkani suihkussa!

Jarille kävi kotonaan inhottava haaveri pari viikkoa sitten. Suihkun lämminvesivaraaja oli vauroitunut ja suihkutti tulikuumaa vettä lattianrajasta.

– Diabeteksen takia minulla ei ole jaloissani juurikaan tuntoa. Ihmettelin illemmalla, miksi sukkani tuntuivat märiltä. Järkytyin, kun jalansyrjästä paljastui valtava puhjennut vesikello, mies kertoo.

Tulikuuma vesi teki pahaa jälkeä Jarin jalansyrjään.  – Diabeteksen takia jalassani ei ole tuntoa, joten en huomannut polttavaa vettä.
Tulikuuma vesi teki pahaa jälkeä Jarin jalansyrjään.  – Diabeteksen takia jalassani ei ole tuntoa, joten en huomannut polttavaa vettä.

 

Lue myös: Hoitamattomalla diabeteksella vakava seuraus! Elinsiirtojonossa kärvistelevä dialyysipotilas Jari Hautakorpi: ”Itse olen tämän aikaansaanut!”

– Olin saanut huomaamattani vakavan palovamman suihkussa. Kipu oli kova, ja nyt jalassa on melkoinen mustunut vaurio. Pelkäsin jo, että koko kinttu pitää amputoida.

Tulehdusarvoni pomppasivat ylös, ja minut poistettiin sen takia elinsiirtojonostakin!

Kivuliaan palovamman takia Jari joutui nukkumaan jalka suorana monta yötä tuolilla. Marketta peitteli miehensä hellästi.
Kivuliaan palovamman takia Jari joutui nukkumaan jalka suorana monta yötä tuolilla. Marketta peitteli miehensä hellästi.

 

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen ja Jarin ja Marketan albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!