Kuva: Tässä on Bumtsibum-Kalle Lindrothin Hanna-rakas – esikoislapsi syntyy kesällä!

Uutiset | 01.05.2017 14:02

Maikkarilla uuden tulemisen tehneen Bumtsibum-ohjelman tuore juontaja Kalle Lindroth, 27, paljasti maaliskuun lopussa Instagramissa tulevansa pian isäksi.

– Elämäni kevät saa jatkoa ensi kesänä, kun meidän perheeseen tulee lisäystä, hän kirjoitti.

Kalle avioitui Hanna-rakkaansa kanssa viime kesänä. Parin häissä nähtiin useita julkkiksia, esimerkiksi poppari Antti Tuisku oli Kallen bestman.

Antti Tuiskun viinarallin syy selvisi – suomalaismuusikko naimisiin!

Vaimo viestintäalalla

Kalle on puhunut haastatteluissa avoimesti perheestään ja etenkin vaimostaan. Silti Hanna on pysynyt ainakin toistaiseksi poissa julkisuudesta.

Seiskan selvitys paljasti, että 29-vuotias Bumtsibum-vaimo työskentelee viestintäalan ammatilaisena erään tunnetun liiton palveluksessa.

Ylänappi pingotti

Seiskan paparazzi bongasi avioparin arjen keskeltä. Kallesta kuoriutui taannoin oikea herrasmies, kun hän ystävällisesti kyyditsi Hannan aivan tämän työpaikan eteen. Ennen autosta poistumista Kalle moiskautti Hannan suulle kuumankostean suudelman!

Bumtsibum-Kallella pienet tulot – luvassa tuntuva korotus?!

Sitten Hanna nousi tyytyväisenä autosta, jolloin paljastui, että rouvan raskaus on tosiaankin jo todella pitkällä. Vauvamasu näkyi selvästi, ja farkkujen ylänappi pingotti siihen malliin, että Hannan pitää pian siirtyä mekkojen käyttämiseen.

kalle lindrothin hanna-rakas

Kohtapuoliin isäksi tuleva Kalle puolestaan kaasutti Toyotallaan pois paikalta hymynkare suupielessään.

 

 

Teksti:panu hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!