Tiina ja Jari 1990-luvulla.

Kuva! Tältä Jari Kurrin ex-vaimo Tiina näyttää nykyisin: Olen ollut tietoisesti poissa julkisuudesta! 

Uutiset | 31.05.2020 07:55

Kuva: Jari ja Tiina Kurri 1990-luvulla. 

NHL-tähti Jari Kurri vietti äskettäin 60-vuotisjuhlia. Jarin ex-vaimo ja poikien äiti Tiina Kuusikoski, 62, lähettää Seiskan kautta onnittelut kiekkoleijonalle.

- Haluan toivottaa Jarille kaikkea hyvää. Hän on hieno mies. Yhteiset kaksospoikamme ovat jo aikuisia, joten meillä ei ole ollut enää vuosiin tarvetta olla Jarin kanssa tekemisissä. Hänellä on oma perheensä ja minulla oma elämäni

Pettyi suhteessaan

Tiina kertoo Seiskalle avoimesti elämänsä ylä- ja alamäistä. Viime vuosituhannen lopulla Jarista koitti ero ja Tiina muutti Yhdysvaltoihin. Mukaan tuli toinen kaksospojista. Jonkun ajan kuluttua poika kuitenkin muutti Suomeen koti-ikävän takia. Tiinaa jenkeissä piti suhde Patrick-nimiseen mieheen, jota Tiina kuvailee huonoksi.

- Hän käytti minua hyväkseen. Emme myöskään olleet naimisissa, vaikka suomalaisessa mediassa niin on kerrottu. Yhdysvaltojen vuosien jälkeen Tiinan elämä on seestynyt kaikilla tavoin. Alkoholi ei ole enää mukana kuvioissa. Julkisuuden suhteen Tiina on pitänyt erittäin matalaa profiilia. Seiskalle hän kuitenkin suostuu antamaan yhden tuoreen kuvan itsestään.

dd

– Haluan toivottaa Jarille kaikkea hyvää. Hän on hieno mies. Yhteiset kaksospoikamme ovat jo aikuisia, joten meillä ei ole ollut enää vuosiin tarvetta olla Jarin kanssa tekemisissä. Hänellä on oma perheensä ja minulla oma elämäni, Tiina kertoo Seiskalle.

Tuottelias taiteilija

Tiina on asunut vuosikymmenen Uudessakaupungissa. Päivät kuluvat taidetta tehden ja iäkästä isää hoitaen. Tiinan intohimona ovat öljyvärimaalaukset.

- Kävin taidekoulun ennen kuin tapasin Jarin. Olen aina ollut taiteilija.

tk
Tiina Kurrin öljyvärityö
Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!