Hussein al-Taee asuu Vantaalla.

Kuva! Kohukansanedustaja Hussein al-Taee asuu Vantaalla taviskämpässä!

09.09.2019 03:04

Seiska kertoi viime viikolla kansanedustaja Hussein al-Taeen, 36, värikkäästä seurusteluelämästä, jota voisi kutsua myös naisruletin pyörittämiseksi.

Seiska paljasti toukokuussa, että Husseinin avioliitto kariutui vuonna 2010, kun nuori irakilaisvaimo halusi avioeron. Tilanteen kriisiydyttyä pahasti nainen joutui pakenemaan Husseinia ja tämän sukulaisten uhkaavaa käytöstä turvakotiin.

Lue myös: Uusi paljastus kohudemari Hussein al-Taeesta: Avioliitto päättyi rajuun eroriitaan – ex-vaimo pakeni turvakotiin!

Seiskan saamien tietojen mukaan Hussein löysi jo vuoden 2010 puolella rinnalleen uuden rakkaan suomalaisnaisesta. Suhde oli kuitenkin kaatua välittömästi.

– Hussein petti rakastaan heti suhteen alkumetreillä. Hän olisi halunnut solmia salasuhteen toiseen suomalaisnaiseen, mutta tätä ei varattu mies kiinnostanut, Husseinin lähipiiristä kerrotaan.

Tuore kansanedustaja Hussein poseerasi Saana-puolisonsa kanssa valtiopäivien avajaisissa.
Tuore kansanedustaja Hussein poseerasi Saana-puolisonsa kanssa valtiopäivien avajaisissa.

Lue myös: Oikeuden asiakirjat paljastavat kohudemari Hussein al-Taeen rajun ero- ja lapsikiistan: teki ex-vaimostaan rikosilmoituksen – lähisukulaiselle lähestymiskielto!

Syrjähyppy järkytti

Lähipiirin mukaan Hussein petti suomalaisnaista uudestaan vuonna 2014. Tällä kertaa Husseinin syrjähyppykumppani oli hänen nykyinen vaimonsa Saana Keskitalo. Syrjähypystä muodostui salasuhde.

– Pian salasuhteen alkamisen jälkeen selvisi, että Hussein oli saattanut Saanan raskaaksi. Asia paljastui myös Husseinin kumppanille, joka järkyttyi pettämisestä. Hussein jätti hänet ja avioitui Saanan kanssa, Seiskalle kerrotaan.

Kohukansanedustaja asuu sangen tavallisesti Vantaan Myyrmäessä.

Hussein Al Taeen talo.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Pasi Murto ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!