fbq
Uutiset
27.07.2019 19:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Lorenz ja Niina Backman nähtiin Linnanmäellä.
Kuva! Juontajapariskunta Lorenz ja Niina Backmanin kesäpukeutuminen käänsi katseita huvipuistossa!
Uutiset
27.07.2019 19:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kahdeksan vuotta naimisissa ollut juontajapariskunta Lorenz ja Niina Backman hurvittelivat lastensa kanssa Linnanmäellä viime lauantaina. Helteisessä säässä Lore oli pukeutunut lippikseen ja flanellipaitaan, Niina puolestaan suosi kevyempää tyyliä ohuessa valkoisessa paidassaan ja mustissa sortseissa.

Lorenz ja Niina Backman Linnanmäellä.

Lue myös: Ooh la la, mikä bikinibeibe! Niina Backman lomailee perheensä kanssa uskomattomissa maisemissa - kuvat!

15-vuotiaana mallintyöt aloittanut Niina oli vasta 19-vuotias, kun sai Peppi-tyttärensä entisen miehensä Wallu Valpion kanssa.

Keväällä Niina kertoi Seiskalle Peppi-tyttärensä haudanneen ainakin toistaiseksi mallihaaveet. Tyttären aikuistuminen on saanut Niinan muistelemaan omaa nuoruuttaan.

– Minulle on todella tärkeää, että Peppi käy koulut loppuun. Silloin hän voi valita, mitä alkaa tehdä. Itse jätin aikoinaan lukion kesken, ja olen katunut päätöstä. Koen jääneeni sen takia ulkopuoliseksi monista asioista. Minulla on käynyt aikuisiällä mielessä, että kävisin lukion loppuun.

Lue lisää: Ex-huippumalli Niina Backman katuu nuoruuden päätöstään – ”Koen jääneeni sen takia ulkopuoliseksi monista asioista”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »