Katso kuva!
Jaajo Linnonmaa vaihtoi vapaalle.

Kuva! Jaajo Linnonmaa vaihtoi vapaalle - aamujuontajalle maistui yöpala!

09.11.2019 08:46

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa vaihtoi vapaalle viime viikon perjantaina.

– Juhlatuulella ollut Jaajo saapui helsinkiläiseen Eerikin Pippuri -kebabravintolaan aamun pikkutunneilla huppuun pukeutuneena. Hän naureskeli, kun vieressä ollut nainen näytti potkuliikkeitä, Seiskalle supistaan.

Jaajo Linnonmaa

Lue myös: Juontaja Jaajo Linnonmaa ulkonäköpaineista: ”Onhan se aina mukavampi ottaa faniselfieitä, kun naama ei ole turvonnut!”

Juontamisen lisäksi Jaajo on kunnostautunut näyttelijänä. Hänet on nähty tähdittämässä kahta Luokkakokous-elokuvaa ja sivuroolissa Syke-sarjassa, johon hän päätyi koekuvausten kautta.

– Kun palasin pääkaupunkiseudulle Lapista, halusin tehdä asioita, jotka haastavat ja aiheuttavat perhosia vatsassa. Olin palaverissa, jossa minua pyydettiin luotsaamaan viihteellistä raviohjelmaa. Palaverin aikana ohitseni kävelivät Antti Luusuaniemi, Iina Kuustonen ja Tiina Lymi, jotka olivat menossa Sykkeen koekuvauksiin. Ehdotin, että voisin liittyä seuraan, Jaajo muisteli Seiskalle syyskuusa.

Lue lisää: Tiesitkö?! Juontaja Jaajo Linnonmaa pyörittää kahdeksaa yritystä – Syke-sarjan koekuvaukset saivat oksentamaan!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Lukija ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!