Katso kuva!

Kuva! Big Brother -tuottaja Jupe Tuomola ja Helena-rakas juhlivat kihlojaan julkkisjuhlissa ökyterassilla: ”Hääpäivä auki”

Uutiset | 27.07.2019 14:00

Mediapersoona Jupe Tuomola ja hänen tuore kihlattunsa Helena Kuosmanen järjestivät perjantai-iltana (26.7.19) tyylikkäät kihlajaisjuhlat helsinkiläisen Hampton Bay -rantaravintolan kattoterassilla.

Ökyterassi kylpi vaahtokarkeissa, mansikoissa ja samppanjassa. Paikalla oli useita pariskunnan julkkistuttavia, kuten Nina Mikkonen, Arttu Harkki, Mari ja Kim Sainio sekä Nina Kuhta.

Lue myös: Rakkausyllätys: Jupe Tuomola kihloihin Helena-rakkaansa kanssa! Tapasivat karaokessa 7 kuukautta sitten

Jupe ja Helena menivät kihloihin heinäkuun alussa Barcelonassa, mutta halusivat juhlistaa onneaan ystäviensä kera vielä Suomessa. Upea kesäilta ja auringonlasku tarjosivat kihlabileille hienot puitteet.

– Kosin Helenaa hotellin terassilla Barcelonassa, missä olimme lomamatkalla. Hän oli hämmentynyt, mutta todella iloinen ja onnellinen, ja taisi siinä pari kyyneltäkin tulla, Jupe kertoi yllätyskihlauksesta Seiskalle tuoreeltaan.

Jupe ja Helena juhlivat kihlajaisiaan helsinkiläisen Hampton Bay -rantaravintolan kattoterassilla.
Jupe ja Helena juhlivat kihlajaisiaan helsinkiläisen Hampton Bay -rantaravintolan kattoterassilla.

 

Lue myös: Kiihkeä suudelma! Kihlautunut Jupe Tuomola vei Helena-rakkaansa lemmenlomalle – kuva!

Hääpäivää ei vielä ole lyöty lukkoon.

– Se on auki, mutta puhetta on toki ollut. Tässä on monenmoisia työkiireitä tulossa, Jupe sanoi.

Jupe tuottaa 1.9. alkavan Big Brotherin. Kaikkien tosi-tv-sarjojen kantaisä nähdään Jimillä ja Ruudussa kymmenen viikon ajan tulevana syksynä.

– Mutta kahden vuoden sisällä menemme naimisiin, sen voin luvata!

Jupen pitkä liitto Anna-vaimonsa kanssa päättyi eroon viime kesänä. He jättivät avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen viime marraskuussa, kun Jupe palasi takaisin Suomeen Love Island -sarjan kuvauksista.

Joensuulaislähtöiseen Helenaan Jupe törmäsi helsinkiläisessä karaokeravintola Populuksessa helmikuussa. Lempi leiskahti heti.

– Olin mennyttä miestä sillä sekunnilla, Jupe muisteli äkkirakastumistaan kihlajaisjuhlissa.

Helenan tiedetään heilastelleen toisenkin julkkismiehen kanssa: kaunotar on tapaillut taannoin Salkkarit-tähti Sami Uotilaa.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan arkisto ja Jari Peltomäki
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!