Katso kuva!
Anne Kukkohovi

Kuva! Anne Kukkohovi esitteli 18-vuotiaan Miska-poikansa: tärkeä rooli äitinsä elämäkerrassa!

Uutiset | 04.10.2019 20:31

Torstaina (3.10.) julkaistussa Päin punaista -kirjassa Anne Kukkohovi kertoo avoimesti elämänsä hyvistä ja traagisista hetkistä. 

Annen 18-vuotiaalla Miska-pojalla oli tärkeä rooli kirjaprojektissa. Hän on nimittäin tehnyt upeita ja rankkoja aiheita kuvaavia taideteoksia kirjan sivuille. Kirjan kuvittaminen oli Annen idea.

- Olin nähnyt hänen hahmotelmiaan. Halusin kirjaan jotain kuvitusta. Kysyin Miskalta asiasta, ja hän otti hyvin graafisen otteen siihen. Olin välillä Los Angelesissa ja välillä Koko Suomi leipoo -ohjelman kuvauksissa, ja tein ideoitani suttupaperille. Miska nappasi niistä kiinni todella nopeasti, Anne kertoi Seiskalle Päin punaista -kirjan julkaisutilaisuudessa.

Lue myös: Anne Kukkohovi selvisi raskaasta vuodesta: Suru menee aaltoina!

Anne ja Miska Kukkohovi

Koska Miskan tekemät kuvat liittyvät kirjassa käsiteltäviin aiheisiin, joutui Anne selittämään hänelle kuvien tarkoituksia.

- Oli selitettävä jollain tavalla, miksi kuva tehdään, mikä sen aihe on. Uskon, että Miska lukee kirjan sitten, kun hän on hieman aikuisempi ja hahmottaa tilanteen eri tavalla. Hän on kuitenkin täyttänyt vasta 18 vuotta.

Miten Miska suhtautuu äitinsä julkisuuteen ja sen mukana tuleviin asioihin? Katso video!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!