fbqKuumeessa! Sairastelu varjostaa Anni Harjunpään Miss Universum -matkaa: "Uskon olevani finaaliin mennessä terve” | Seiska
Uutiset
04.12.2019 10:34
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Anni Harjunpaa
Kuumeessa! Sairastelu varjostaa Anni Harjunpään Miss Universum -matkaa: "Uskon olevani finaaliin mennessä terve”
Uutiset
04.12.2019 10:34
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Suomi Anni Harjunpää, 23, matkusti viime viikolla Miss Universum -kisoihin Atlantaan, Yhdysvaltoihin. Kilpailu on tänä vuonna vain reilun viikon pituinen ja finaali käydään jo tulevana sunnuntaina.

Annin kisareissua on varjostanut ikävä sairastelu.

– Olen ollut pari päivää kuumeessa, mikä on haitannut jonkin veran aktiviteetteihin osallistumista. Uskon olevani finaalissa taas terve ja entistä energisempi, Anni kertoo Seiskalle keskiviikkona 4.12.

Hyvä meininki

Sairastelusta huolimatta Anni painottaa kilpailun sujuneen tähän mennessä hyvin ja ylittäneen kaikki hänen omat odotuksensa. 

– Tähän asti kaikki kokemukset ovat olleet mahtavia ja on ollut upeaa päästä tutustumaan kilpasisariin eri puolilta maailmaa. Lyhyen kilpailuajan vuoksi meillä on harjoituksia show´ta varten paljon, Anni kertoo.

Yksi asia Annin on kuitenkin yllättänyt. Hän uskoi Miss Universumissa esiintyvän enemmän näkyvää kilpailua kuin mihin on törmännyt ensimmäistä kisapäivien aikana.

- Vastaan ei ole tullut kenkien varastamista tai toisten asujen tuhoamista. Kaikki totta kai tavoittelevat kirkkainta kruunua, mutta samalla arvostavat mahtavaa tilaisuutta tutustua uusiin ihmisiin.

Miss Universum -kilpailuun osallistuu kilpailijoita tänä vuonna 90 maasta. Anni ei osaa nimetä pahinta vastustajaansa, koska hänen mukaansa kaikki ovat yhtä kovia. Keskittyminen on tällä hetkellä omassa suorituksessa. 

– Olen pyrkinyt keskittymään ainoastaan omaan tekemiseen ja itseni kehittämiseen. En saa mitään lisäarvoa omiin suorituksiini toisten epäonnistumisten ja onnistumisten tarkkailemisesta. Olen pyrkinyt miettimään, miten saan tuotua itseni esille parhaimmalla mahdollisimmalla tavalla.

Anni Harjunpaa