Inna Tähtinen

Kuumat alusvaatekuvat! Miss Helsinki Inna Tähtinen on entinen kilpaurheilija ja sen huomaa: ”Haaveilen bikinifitness-urasta!”

Uutiset | 27.11.2019 19:33

Miss Helsinki 2020 -tittelin ansainneella Inna Tähtisellä on kolme haavetta: ammatti fitnessin parissa, ura somevaikuttajana ja tärkeimpänä nuorten naisten itsetunnon parantaminen, 

- Haluaisin elää maailmassa, jossa jokainen saisi olla oma itsensä, eikä kenenkään tarvitsisi elää kaapissa. Liittyi asia sitten seksuaalisuuteen, ulkonäköön tai luonteeseen, Inna kertoo.

Vau, Miss Helsinki 2020 -finalistien rohkea alusvaatekierros - kuin ammattilaisia: viettelevät kuvat!

Inna Tähtinen Miss Helsinki 2020

Inna on käyttänyt urheilua jo vuosien ajan itseilmaisun keinona.  

- Harrastin pitkään kilpacheerleadingiä ja olen myös valmentanut joukkuetta. Sitä kautta kiinnostuin myös kuntosaliharjoittelusta. Vaihto joukkuelajista yksilösuorittamiseen oli iso muutos.

Treenaaminen on henkireikä, ja Inna palkkasikin oman valmentajan. 

- Kiinnostuin bikinifitnessistä, ja tiesin, että kisalavoille pääsy voisi kestää vuosia. Olin kuitenkin valmis sitoutumaan haaveeseeni. Saliharjoittelun lisäksi pitää muistaa tasaiset ruokailuvälit, valmistaa ruoka-annokset valmiiksi, nukkua tarpeeksi, käydä hierojalla, venytellä ja treenata liikkuvuutta... nainen luettelee. 

Lue myös: Miss Helsinki -finaalin talent-osiolle rajua kritiikkiä somessa - Rosanna Kuljulta napakka vastaus: "Haluan muistuttaa, että..."

inna tähtinen miss helsinki 2020

Valitettavasti tällä hetkellä unelman tavoittaminen on vaakalaudalla. Viisi treenikertaa viikossa eivät enää mahdu missin aikatauluun edustustehtävien ja päivätöiden lisäksi.

- En ole luopunut kisaunelmastani, olen vain siirtänyt sitä. Voin kilpailla vaikka 40-vuotiaana, positiivisuuden perikuva kertoo hymyillen. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:timo korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!