Uutiset
Katso kuva!

Kuolemansairas Janita Lukkarinen palasi someen – pysäyttävä tilitys tämänhetkisestä voinnista: "Olen ollut todella syvissä vesissä"

22.06.2020 11:25

Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen palasi sosiaaliseen mediaan lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen.

Rajua syöpätaistelua jo parisen vuotta käynyt Lukkarinen täytti juhannuspäivänä 27 vuotta. Hän paljastaa somepäivityksessä pelänneensä aikanaan, ettei olisi voinut viettää hänelle tärkeää merkkipäivää. 

- En ole pitkään aikaan päivittänyt mitään. Olen ollut todella syvissä vesissä ja todella sairaana, Lukkarinen kiroittaa.

Janita lukkarinen ja äiti
Janitan äiti on ollut tyttärensä tukena.

Raskas taistelu

Hän avaa omia tuntemuksiaan syöpätaistelunsa aikana. 

- Kun mun syöpä diagnosoitiin 2018, sanoin ”tai sitten lähden 27, niin kuin Winehouse..” Mun ei olisi lääketieteen näkökulmasta pitänyt olla enää juhlistamassa mun 27v synttäreitä. Ihme tapahtui, ja sain viettää syntymäpäivän kaikkien läheisimpien kanssa, Lukkarinen kirjoittaa.

Lue lisää: Lääkitys muutti Janita Lukkarisen ulkonäköä – ”En ole tunnistanut peilikuvaani”

Kuoleman pelko ei ole kuitenkaan kadonnut mihinkään. 

- Nyt mun pelko omalta osaltaan kasvoi tietysti, koska sanoin lähteväni 27-vuotiaana.

Iloa Lukkarinen näkee myös vaikean kipunsa keskellä omassa elämässään.

- Oon juhannustyttö, eilen oli ne mun synttärit. Ihanaa olla neiti kesäheinä! Lukkarinen hehkutti sunnuntaina.

 

Merkittävä päivä

Syntymäpäivälleen Lukkarinen on antanut toisenkin merkittävän tarkoituksen. 

- Olin myös sanonut, että minun syntymäpäivä ja kuolinpäivä on sama, joten odoteltaisiinko ensi vuoteen? Lukkarinen pohtii.

Voimia syöpätaisteluunsa hän ammentaa uskonnostaan. 

- Varjele ja siunaa Herra, äläkä anna tämän syövän viedä minua vielä. 

Lue lisää: Janita Lukkarinen valmistautuu viimeisiin hetkiinsä – pääsi takaisin kotiin: ”En ole voinut nähdä läheisiäni”

Syvää kärsimystä hän on kokenutkin diagnoosinsa jälkeen. 

- Nämä vajaat 3 vuotta ovat olleet tuskallisimmat kuin mikään, mitä ikinä tiedän.

Hän lopuksi muistaa kaikkia, jotka ovat häntä kipunsa kanssa auttaneet. 

- Kiitos kaikille, jotka kuljette mun rinnalla, en voi tarpeeksi kiittää. Kiitos lahjoista ja onnitteluista, kiitos, että olet siinä, Lukkarinen kiittelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En ole pitkään aikaan päivittänyt mitään, olen ollut todella syvissä vesissä ja todella sairaana. 🥺😭 ✨ Kun mun syöpä diagnosoitiin 2018, sanoin ”tai sitten lähden 27, niin kuin Winehouse..” ✨ Mun ei olisi lääketieteen näkökulmasta pitänyt olla enää juhlistamassa mun 27v synttäreitä, mutta ihme tapahtui ja sain viettää syntymäpäivän kaikkien läheisimpien kanssa 🥳😍💋 ✨ Mutta toisaalta, nyt mun pelko omalta osaltaan kasvoi tietysti, koska sanoin että lähtisin 27:na.. ✨ Oon juhannustyttö, eilen oli ne mun synttärit. Ihanaa olla neiti kesäheinä 🥰 ✨ Mutta olin myös sanonut, että mun syntymäpäivä ja kuolinpäivä on sama, joten odoteltaisiinko ensi vuoteen, Jumala, mun Herrani, vapahtajani ja tiennäyttäjä. Varjele ja siunaa Herra, äläkä anna tämän syövän viedä minua vielä. Nää vajaat 3 vuotta ovat olleet tuskallisimmat kuin mikään, mitä ikinä tiedän. 🙏 ✨ #birthdaygirl #pupunen #angel #fuckcancer #reallifesurvivor #kesäneito ✨ 💖 Kiitos kaikille, jotka kuljette mun rinnalla, en voi tarpeeksi kiittää. Kiitos lahjoista ja onnitteluista, kiitos että olet siinä 💖

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!