Kunnianloukkauksesta syytetty Kaisa Liski: Kyse on vain kolmesta lauseesta!

Uutiset | 09.04.2017 21:00

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski joutuu piakkoin eli 25. huhtikuuta vastaamaan kunnianloukkaussyytteisiin Helsingin käräjäoikeudessa. Taustalla on Kaisan entisen työntekijän nostama kanne, jonka mukaan Kaisa olisi yrittänyt sabotoida hänen uraansa soittelemalla hänen asiakkailleen ja mustaamalla häntä. Syytettyinä on Kaisan lisäksi kaksi hänen kollegaansa.

Kaisa suhtautuu tulevaan oikeudenkäyntiin itsevarman oloisena.

– Jos kolme lausetta kolmelle ihmiselle tuo minulle tuomion, sitten minulle kuuluu tulla tässä maassa se tuomio. Sitten sama tuomio tulee kahdelle työntekijällekin, jyrähtää Kaisa.

Tuleva oikeudenkäynti ei ole vienyt Kaisalta, joka on viikonlopun kunnallisvaaleissa ehdolla myös Hausjärven kunnanvaltuustoon, yöunia eikä ole vaikuttanut hänen arkeensa. 

– Asianajajani hoitaa asiaa. Ei minun tarvitse omia ajatuksia asialle uhrata, sillä minulla riittää tarpeeksi työsarkaa 25 hengen yrityksen pyörittämisessä ja pienen pojan äitinä olemisessa, Kaisa huomauttaa.

Levitti valheita ex-työntekijästään?

Seiskan tietojen mukaan oikeudessa kuullaan todistajina kolmea pariskuntaa, joille Kaisan epäillään apujoukkoineen levittäneen valheellista tietoa kanteen nostaneesta entisestä työntekijästään.

– Todistajat olivat Kaisan entisen työntekijän asiakkaita, mutta Kaisa halusi asiakkuudet itselleen. Hän laittoi liikkeelle tarinoita, jotka olivat silkkaa valetta, ex-kollega kertoo.

Sisäpiirilähteen mukaan Kaisa oli muun muassa luonnehtinut entistä työntekijäänsä epäluotettavaksi ja valehtelijaksi. Kaksi muuta syytettyä olivat puolestaan kertoneet eräälle asiakkaalle työntekijän varastaneen yritykseltä tietokoneen.

– Kaisa on puhunut entisestä työntekijästään härskiin ja loukkaavaan sävyyn, Seiskalle kuvaillaan.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!