Uutiset
Katso videot!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

31.07.2020 16:01

Ex-tangokuningas Aki Samuli on huomannut tangokuninkuuden mukana tulleiden kiireiden vaikuttaneen hänen ihmissuhteisiinsa radikaalisti.

Aki kruunattiin tangokuninkaaksi kesällä 2015. Tangomarkkinoiden jännittävän finaalin jälkeen hänen kalenterinsa täyttyi hetkessä.

- Kun tavoittelet intohimoisesti unelmiasi, ja teet paljon töitä niiden toteutumiseksi, on sillä negatiivinen vaikutus ihmissuhteisiin. Lähipiirilleni ja perheelleni oli vaikeaa ymmärtää se muutos, että olinkin yhtäkkiä poissa porukasta, Aki pohtii.

Laulajan mukaan lähipiiri kutsui häntä aluksi erilaisiin juhliin.

- Niihin pyydetään mukaan ensimmäisen vuoden ajan. Minulla oli ensimmäisenä vuotenani 230 keikkaa ja matkustuspäivät päälle. Yhtäkkiä huomaakin, ettei pyydetä enää mihinkään.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!