Uutiset

Kun 10 minuuttia on liikaa: Iida Ketola haluaa kauppoihin valmiiksi keitettyä riisiä!

06.04.2017 14:10

Viime vuoden joulukuun lopussa markkinoille saapui valmiiksi kuorittu sipuli. Tuote aiheutti ihmetystä, sillä tarkalleen ottaen sipulin kuoriminen ei suinkaan ole homman ikävin puoli vaan pilkkominen, joka aiheuttaa lähes jokaisessa uhrissaan silmien vuotamista.

Kaupoissa myydään myös keltuaisestaan eroteltua valkuaista. Sitä saa niin raakana kuin kypsänä. Lisäksi kaupan hyllyiltä löytyy myös valmiiksi tehtyä munavoita sekä paistettua jauhelihaa.

Kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola on aktiivinen kuntosaliharrastaja, joka pitää huolta terveellisistä elämäntavoistaan ja ruokailutottumuksistaan.

Renne Korppilan ja Iida Ketolan huikea muodonmuutos - paino noussut yhteensä 19 kiloa!

Iidan elämäntyyli taitaa olla varsin kiireinen, sillä torstaisessa twiitissään Iida toivoisi kauppojen hyllyille vielä keitettyä riisiä.

- Ässshh. Miksei kaupasta saa valmiiksi keitettyä riisiä?

Valmiiksi kypsennetyt, erotellut sekä pilkotut tuotteet on ”kehitelty” erityisesti helpottamaan ja nopeuttamaan keittiössä työskentelyä, mutta monet ovat sitä mieltä, että niiden käyttö on merkki uusavuttomuudesta.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!