Kumminkin luet! Seiska juhli 28-vuotissynttäreitä Rymy-Eetussa - katso Hunksien flashmob!

27.02.2020 17:22

Arvoisa Lukija!

Seiskan peräsimessä on nyt uusi mies, mutta lukijoille taidan olla kovin tuttu. Työskentelin Seiskassa 20 vuotta, pidin pienen tauon ja palasin nyt takaisin tekemään valtakunnan viihdyttävintä viikkolehteä.

Olen iloinen ja ylpeä saadessani johtaa maan rautaisinta viihdetoimitusta. Iloita voin myös siitä, että 28 vuotta täyttävä Seiska on yhä täysissä voimissaan ja suorastaan viriili. Sekä lehti että nettisivumme seiska.fi ovat hyvin luettuja ja klikattuja. Seiska on Suomen tavoittavin aikakausmedia: joka viikko tavoitamme peräti 677 000 suomalaista.

Seiska herättää tunteita. On aina herättänyt, ja niin pitääkin. Emme halua olla mauton tai hajuton. Kirjoitamme oikeasta elämästä ja oikeista ihmisistä, reippaasti ja rehellisesti. Ketään tai mitään kumartelematta, mutta tolkulla ja ilon kautta.

Lupaan, että jatkossa Seiska on vielä viihdyttävämpi, entistä koukuttavampi ja kiinnostavampi, mutta myös myönteisempi ja hyvää tekevämpi. Seiskalla on aina ollut suuri sydän, ja tuomme jatkossa lukijoillemme iloa elämään kuukausittain. Haluamme auttaa suomalaisia, ja kutsunkin Sinut tekemään yhdessä hyvää!

Julkkisten kuulumiset kaikkine käänteineen ovat luonnollisesti oleellinen osa Seiskaa. Lisäämme mielenkiintoisia, hyvin tehtyjä julkkishaastatteluja.

Seiska on entistä näkyvämmin mukana lukijoidemme arjessa ja juhlassa, maalla ja merellä. Seiskan kanssa voi nauttia niin erilaisten tapahtumien viihdetarjonnasta kuin matkustaa maailmalle iloisilla lukijamatkoilla.

Juhlimme syntymäpäiviämme tuttuun tapaan ystäviemme kanssa Helsingissä torstaina 27. helmikuuta, mutta jaamme toki juhlailoamme koko kansalle verkossa suorana ja koosteina sekä ensi viikon lehdessämme.

Tässä synttärinumerossa kiitoksia ja onnitteluja Seiskalle lähettävät niin tasavallan presidentti Sauli Niinistö kuin Putous-tähti Salon Seija. Olemme koko kansan lehti.

Isoin kiitos kuuluu kuitenkin Sinulle, hyvä lukija. Kiitos, kun olet ja luet.

Jari Peltomäki, päätoimittaja

dd

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!