Kaupallinen yhteistyö

Freedom Rahoitus
Kuvateksti

Kulutusluottojen kanssa tiukoilla ollut Vesa sai tarpeekseen – helppo ratkaisu toi keventyneen mielen ja yli 4000 euroa lisää käyttörahaa vuodessa

18.06.2019 14:56

Keski-ikäinen Vesa oli ikään kuin huomaamatta alkanut rahoittaa hankintojaan tililuotoilla ja kulutusluotoilla, joiden korkoja hän kuvailee hurjiksi. Tilanne kääntyi erittäin haastavaksi ja mies halusi etsiä vaihtoehtoja, joiden ansiosta hän voisi saada raha-asiansa jälleen raiteilleen. 

- Olin tiukassa tilanteessa jossain vaiheessa. Ajattelin, että saisi näitä maksuja yhdistettyä, koska maksuja alkoi tulla sinne ja tänne, Vesa kartoittaa taustatilannettaan.

Määrätietoinen mies kyllästyi tilanteeseensa ja halusi päästä arjessaan hieman helpommalla. Taustatutkimuksen tuloksena hän päätyi Freedom Rahoituksen maksuttomaan lainojen kilpailutukseen, jonka avulla hän sai luottopäätöksiä useilta lainanmyöntäjiltä. Lainojen yhdistelyn tarkoituksena oli kuitata pois yksittäiset lainat, pikavipit ja osamaksut sekä selkeyttää talouden kokonaiskuvaa. 

Vesa sai runsaan 15 000 euron yhdistelylainan, jolla hän maksoi itse nykyiset lainansa kerralla pois. Yhdistely kannatti, sillä hän sai kuukaudessa lähes 400 euroa lisää käyttörahaa sekä taloudellisen tilanteensa kuntoon. 

- Tämä on huomattava summa, Vesa kuvailee iloisesti säästöjään.

Jo yli miljoona asiakasta on käyttänyt Freedom Rahoitusta, käytä sinäkin! 

Hän suunnittelee myös lyhentävänsä lainaa mahdollisuuksien mukaan enemmän ja lyhentää tällä tavalla takaisinmaksuaikaa. Lainaa voi nimittäin maksaa pois milloin tahansa, joten luoton voi halutessaan maksaa pois maksuaikataulua nopeammin. Älykäs herra haluaa pitää itsellään taloudellista pelivaraa.

- Onhan se järkevää, kun ei tarvitse maksaa eri paikkoihin ja eri päivinä, tyytyväinen Vesa listaa myös muita etuja.

Vesa kertoo, että lainojen kilpailuttamisesta oli hänelle todella paljon hyötyä. Hänen mielestään lopputulos oli hyvin kannattava.

- Mieli on vähän kevyempi, hän päättää iloiseen sävyyn.

Testaa Freedom Rahoituksen maksutonta palvelua täältä ja katso, kuinka paljon voit säästää!

Freedom Rahoitus on Pohjoismaissa toimiva ja kokenut lainojen kilpailuttaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Freedom Rahoituksen avulla lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää. Lainojen kilpailuttaminen Freedom Rahoituksen kautta on ilmaista etkä myöskään sitoudu mihinkään.

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!