Uutiset
Vain Seiskassa!

Kulmakarvat kohoilivat Raumalla! Silminnäkijä hämmästyi: Danny, 77, siveli hellästi 19-vuotiasta avustajaansa - "Todellinen herrasmies!"

06.08.2020 07:04

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, herätti runsaasti huomiota lauantaina Rauman satamassa. Seiskalle kerrotaan, kuinka Danny ja tämän 19-vuotias avustaja hurauttivat paikalle Iso D:n komealla moottoriveneellä.

– Jonkin ajan kuluttua he jalkautuivat sataman rantaravintolaan, jossa Danny toimi todella herrasmiesmäisesti. Hän tarjosi ruoat tälle nuorelle avustajalleen ja kuului varmistelevan häneltä, että kaikki on varmasti hyvin.

Lue myös: Danny, 77, pelkääjän paikalla! Nuori mysteeriblondi kuskasi laulajalegendaa kesäautolla – kuva!

– Huomasimme myös, miten ravintolassa jonottaessaan Danny hieman hipsutti tai siveli hellästi tämän blondin käsivartta. Ikään kuin ohimennen, ehkä vahingossa, ehkä ei, naapuripöydästä pyöritellään.

– Joka tapauksessa Dannyn avustaja herätti huomiota. Upea mimmi oli liikenteessä minishortseissa ja muutenkin todella näyttävä ilmestys, Seiskalle kehaistaan.

Lue myös: Kohukaksikko vesillä! Danny, 77, veneili 19-vuotiaan ylioppilasblondin kanssa – kuva!

Danny on nähty samaisen 19-vuotiaan avustajan kanssa yhdessä jo lukuisia kertoja.

Seiska kertoi aiemmin, että Dannyn rinnalla on koko kesän ajan kulkenut vaalea nuori neito, jonka henkilöllisyys on selvinnyt. Kaksikko on nähty liikkumassa Dannyn kesäpaikan maisemissa Raumalla avoimesti yhdessä kesäkuun alusta saakka.

Katso kuva Rauman satamasta tuoreesta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!