Hyppää pääsisältöön
Vappu Pimiä

Kuinka paljon alakoululainen saa käyttää kännykkää päivässä? Näin Vappu Pimiä ratkaisi asian esikoistyttärensä kohdalla

Vappu Pimiän esikoistytär aloitti äskettäin peruskoulun. Vappu kertoi koulun alkamisesta Angry Birds 2 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa, jonne hän saapui perheensä kanssa.

– Tätä on odotettu innokkaasti, sillä lupasimme elokuvaillan koulun alkamisen kunniaksi. Arkemme on niin rutinoitunutta, että muuten tulee harvoin käytyä missään.

Vappu kertoo Angry Birdsien olevan perheessä tuttu. Syynä ei ole ainoastaan se, että perheen isä Teemu Huuhtanen työskenteli aikoinaan Roviolla, joka kehitti pelin ja koko brändin. Syy löytyy pikemmin perheen tytöistä.

– Meillä on pelattu Angry Birds -peliä, ja elokuvan ykkösosakin on nähty.

Lue lisää: Vappu Pimiän esikoistytär aloitti koulun: ”Tätä on odotettu pitkään!”

Tiukat ruutuajat

Monien muiden ekaluokkalaisten tavoin myös Vapun tytär sai ensimmäisen kännykkänsä uuden elämänvaiheen alkaessa.

– Olen kysellyt lasten kännykkäasiaa tutuiltani, joilla on kouluikäisiä lapsia. Päädyimme laittamaan tiukat ruutuajat, ettei tulisi tuijotettua liikaa sitä puhelinta.

Lue myös: Trivago-mainoksista tuttu Riku Niemisen vaimo Annika Poijärvi pariskunnan perhearjesta: Kotityöt jaetaan – lapsilla tarkka ruutuaika!

Kouluarjen alku saa koko perheen opettelemaan uusia asioita, mutta Vappu uskoo kaiken luistavan pienen harjoittelun jälkeen.

– Sitä vain pelkään, että joudun itsekin muistelemaan jotain kertotauluja. Onneksi nyt on vasta aakkosten vuoro, Vappu nauraa.

Minne syyslomalla?

Myös kesällä perheen arkirutiineja rikottiin. Mökkeilijänä Vappu on suorastaan kuuluisa.

– Lomailu meni ihan kotimaassa, mökillä olimme tietysti paljon. Alkukesästä oli muutamat ystävien häät ympäri Eurooppaa, joten se sitten riitti tämän kesän reissaamiseksi.

Syksyn myötä palataan työarkeen, mutta yhden muutoksen koulun alku vielä aiheuttaa. 

– Havahduin siihen, että nyt pitää ottaa huomioon esikoisen syyslomat! Eihän yrittäjä edes tunne sellaista termiä. Katsotaan, onko mummi ja pappa sitten se syysloman pelastus.

Lue myös: Vappu Pimiä ja tv-katsojat hyökkäsivät Wallu Valpion kimppuun somessa Selviytyjät-käänteen takia - nyt Wallu julkaisi kipakan vastalauseen perusteluineen: "Alkaa mennä tunteisiin!"

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Kirsi Pöllänen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!