fbq
Uutiset
08.03.2019 11:33
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Jani Toivolan ja Touko Aallon pukeutuminen herätti hilpeyttä.
Kuin kaksi marjaa! Jani Toivolan ja Touko Aallon pukeutumisvalinnat herättivät hilpeyttä eduskunnassa – kuva!
Uutiset
08.03.2019 11:33
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Vihreiden kansanedustajat Jani Toivola ja Touko Aalto herättivät hilpeyttä viime viikolla eduskunnan täysistunnossa. Kaljupäiset herrat olivat kuin kaksi marjaa, sillä vierekkäin istuvat puoluekaverit olivat saman hiustyylin lisäksi valinneet samanväriset paidat ja pikkutakit.

Jani Toivola ja Touko Aalto eduskunnassa.

Lue myös: Vihreiden puheenjohtajapestin jättänyt Touko Aalto käänsi katseita lenkillä: tiukat trikoot paljastivat treenatun vartalon – kuvat!

Jättää eduskunnan

Jani ilmoitti jokin aika sitten jättävänsä eduskunnan tämän vaalikauden jälkeen. Hän oli kansanedustajana kahdeksan vuotta.

– Minulla on paljon suunnitelmia, mutta mitään ei ole vielä sovittuna. Tässä on paljon epävarmuutta, Jani kertoi Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa.

Lue lisää: Jani Toivola jättää eduskunnan – ei pelkää hyppyä tuntemattomaan: On mahtavaa kokea 41-vuotiaana se, että kaikki on mahdollista!

Monelle hyppy tuntemattomaan aiheuttaa ahdistusta. Jani kuitenkin kokee sen mahdollisuutena.

– Olen 41-vuotias, ja minulla on 5-vuotias lapsi. Olen astumassa täydelliseen tietämättömyyteen parin kuukauden kuluttua, eikä ole mitään varmuutta mistään. Toisaalta on mahtavaa kokea 41-vuotiaana se, että kaikki on mahdollista. Siinä on myös se toinen puoli, eli epävarmuus siitä, miten asiat järjestyvät. On vain pakko luottaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »