fbqKristiina Komulainen käräjillä: vaaditaan 100 000 euron korvauksia! | Seiska
Kristiina Komulainen käräjillä: vaaditaan 100 000 euron korvauksia!

Kristiina Komulainen käräjillä: vaaditaan 100 000 euron korvauksia!

Uutiset | 07.06.2016 19:17

Mediapersoona Kristiina Komulaista vastaan luettiin Helsingin käräjäoikeudessa tänään (7.6.) syyte liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.  Tapahtumat juontavat syyskuuhun 2014, jolloin radio- ja tv-juontajana muistettava Kristiina joutui kotimatkallaan töistä pyöräilyonnettomuuteen kevyenliikenteenväylällä Baanalla Helsingissä iäkkään miehen kanssa.

Osapuolten näkemykset tapahtuman kulusta olivat täysin ristiriidassa, ja syyttäjä vertasikin tapausta päivän päätteeksi sana vastaan sana –tilanteeseen. Mies kertoi Kristiinan osuneen ohitustilanteessa hänen takarenkaaseensa ja hänen kaatuneen törmäyksen seurauksena. Kristiina taas näkee joutuneensa asianomistajan kiilaamaksi, jolloin tämä olisi horjahtanut ja kaatunut pian sen jälkeen kun kaksikko oli ohittanut vastaantulevan pyöräilijän rinnakkain.

- Tilanne oli tosi erikoinen. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pyrkiä miehen ohi. Olin sumpussa.  Jos olisin vetänyt jarrut kiinni, olisimme molemmat kaatuneet ja olleet solmussa, Kristiina selitti oikeudessa.

 

Tehtiin jo syyttämättäjättämispäätös

Oikeudessa tuli esille syyttäjän puolelta, että jutusta tehtiin jo kertaalleen syyttämättäjättämispäätös. Asianomistaja kaivoi esiin uusia todisteita ja valitti päätöksestä valtakunnansyyttäjälle, minkä jälkeen asia otettiin uudelleen käsittelyyn.

 

Hurjat korvausvaatimukset

Oikeuskäsittelyn kuluessa asianomistaja on vaatinut Kristiinalta reilun 100 000 euron korvauksia. Korvauksia vaaditaan muun muassa rikkoontuneista silmälaseista, vaatteista sekä tilapäisestä haitasta ja lääkärikuluista.

- Summa on aivan järjetön. Käsittämätöntä, Kristiina puuskahti.

Syyttäjä vaatii Kristiinalle 20 päiväsakkoa.

Käräjäoikeus antaa lopullisen tuomionsa 29. kesäkuuta.

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!