Krista Siegfrids joutui sairaalaan – vietiin nopeasti leikkaukseen!

Uutiset | 15.01.2021 09:29

Laulaja Krista Siegfrids joutui sairaalaan.

Krista kertoi sosiaalisessa mediassa joutuneensa yllättäen leikkauskeen. Hän meni Helsingin Naistenklinikalle synnytyksen jälkeiseen tarkistukseen, mutta tyypillinen tarkistuskäynti vaihtui nopeasti potilasasuun.

- He löysivät palan istukastani. Se voi olla vaarallinen, mikäli se pääsee tulehtumaan, joten se piti leikata pois. Olen kiitollinen, koska pääsin leikkaukseen nopeasti, ja tuntui hyvältä hoitaa asia kotimaassani. Tiesin olevani hyvissä käsissä. Onneksi kaikki meni hyvin, ja oloni on hyvä. Nyt vain toivon nopeaa toipumista, Krista kertoi Instagram-tilillään.

Lue myös: Tuore äiti Krista Siegfrids suhteestaan Rutger-kultansa kanssa: ”Lapsi on yhdistänyt meitä”

Surua vauvaonnen keskelle

Krista synnytti hänen ja hollantilaiskihlattunsa Rutgerin esikoisen marraskuussa. Loppuvuoteen mahtui kuitenkin myös surua, sillä Kristan rakas isoäiti menehtyi.

Laulaja lensi isoäitinsä hautajaisiin viime viikolla.

- Jätimme eilen hyvästit rakkaalle mummullemme. Seremonia oli pieni ja kaunis, Krista kirjoitti englanniksi Instagram-tarinassaan. Rakastan sinua niin paljon, ja ikävöin sinua jo nyt. Toivottavasti tapaamme jälleen, Krista kirjoitti Instagram-tilinsä tarinat-osiossa viime viikonloppuna.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!