Katso kuvat!

Krista Kosonen, Sara Sieppi, Alina Tomnikov ja Ina Mikkola ensi-iltabileissä BDSM-henkisissä asuissa - kuvat!

Uutiset | 30.10.2019 08:30

Marraskuun ensimmäinen päivä ensi-iltansa saavan Koirat eivät käytä housuja -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa vietettiin Tennispalatsissa maanantaina 28.10. Elokuva kertoo Pekka Strangin, 42, esittämän yksinhuoltajaisän ja Krista Kososen, 36, esittämän dominan tapaamisesta BDSM-maailmassa. Paikalla oli useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka olivat pukeutuneet pukukoodin mukaisesti mustaan tai nahkaan.

Krista Kosonen

Krista Kosonen oli valinnut ensi-iltaan päälleen mustan ihonmyötäisen lateksimekon, jonka oli tilannut muutama vuosi sitten netistä. Krista ei ollut tutustunut BDSM-maailmaan ennen elokuvaa. – Kävimme ohjaaja J-P Valkeapään kanssa seuraamassa ensin vähän normaalimpaa dominasessiota ja sitten myös kuristamista. Olin aina luullut, että se olisi kauhean seksuaalista, mutta se olikin hyvin pitkälti pyskologista, Krista kertoo.

Lue myös: Näyttelijä Krista Kosonen paljastaa kasvatusmetodinsa: ”Pitää olla hauskaa, mutta myös tiukkoja sääntöjä!”

Sara Sieppi

Mustaan bleiseriin ja pitkiin saappaisiin pukeutunut ex-missi Sara Sieppi suunnittelee matkaa tammikuussa Balille. – Olin siellä vuosi sitten ja ihastuin täysin.

Lue myös: Selviytyjät-kaunotar muuttopuuhissa! Sara Sieppi muutti ökyalueelle – kuvat Seiskassa!

Alina Tomnikov

Näyttelijä Alina Tomnikov luotti mustaan nahkatakkiin. Alina meni naimisiin valokuvaaja Lauri Laukkasen kanssa viime kesänä. – Pidin avioituessani oman sukunimeni, Alina kertoo.

Lue myös: Kesämorsian Alina Tomnikov tulevista polttareistaan: "Halutessani osaan olla hurjapää!"

Ina Mikkola

Persoonallisesta tyylistään tunnettu toimittaja Ina Mikkkola oli pukeutunut valtavirrasta poiketen vaaleisiin sävyihin. – On helppo ajatella, että BDSM olisi jotenkin kinkyä. Siinä on kuitenkin paljon syviä elementtejä, jotka eivät ole edes seksuaalisia.

Lue myös: Porno-ohjelmasta tuttu Ina Mikkola tunnustautuu vegaaniksi: ”Paras vaihtoehto sekä minulle että maailmalle!”

Sampo Marjomaa ja Fiona Timantti

Hauskat kotivideot -ohjelman juontaja Sampo Marjomaa sekä modisti Fiona Timantti olivat pukeutuneet mustaan nahkaan.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!