Katso kuvat!
Koirat eivät käytä housuja kutsuvieraat

Krista Kosonen, Sara Sieppi, Alina Tomnikov ja Ina Mikkola ensi-iltabileissä BDSM-henkisissä asuissa - kuvat!

30.10.2019 08:30

Marraskuun ensimmäinen päivä ensi-iltansa saavan Koirat eivät käytä housuja -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa vietettiin Tennispalatsissa maanantaina 28.10. Elokuva kertoo Pekka Strangin, 42, esittämän yksinhuoltajaisän ja Krista Kososen, 36, esittämän dominan tapaamisesta BDSM-maailmassa. Paikalla oli useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka olivat pukeutuneet pukukoodin mukaisesti mustaan tai nahkaan.

Krista Kosonen

Krista Kosonen oli valinnut ensi-iltaan päälleen mustan ihonmyötäisen lateksimekon, jonka oli tilannut muutama vuosi sitten netistä. Krista ei ollut tutustunut BDSM-maailmaan ennen elokuvaa. – Kävimme ohjaaja J-P Valkeapään kanssa seuraamassa ensin vähän normaalimpaa dominasessiota ja sitten myös kuristamista. Olin aina luullut, että se olisi kauhean seksuaalista, mutta se olikin hyvin pitkälti pyskologista, Krista kertoo.

Lue myös: Näyttelijä Krista Kosonen paljastaa kasvatusmetodinsa: ”Pitää olla hauskaa, mutta myös tiukkoja sääntöjä!”

Sara Sieppi

Mustaan bleiseriin ja pitkiin saappaisiin pukeutunut ex-missi Sara Sieppi suunnittelee matkaa tammikuussa Balille. – Olin siellä vuosi sitten ja ihastuin täysin.

Lue myös: Selviytyjät-kaunotar muuttopuuhissa! Sara Sieppi muutti ökyalueelle – kuvat Seiskassa!

Alina Tomnikov

Näyttelijä Alina Tomnikov luotti mustaan nahkatakkiin. Alina meni naimisiin valokuvaaja Lauri Laukkasen kanssa viime kesänä. – Pidin avioituessani oman sukunimeni, Alina kertoo.

Lue myös: Kesämorsian Alina Tomnikov tulevista polttareistaan: "Halutessani osaan olla hurjapää!"

Ina Mikkola

Persoonallisesta tyylistään tunnettu toimittaja Ina Mikkkola oli pukeutunut valtavirrasta poiketen vaaleisiin sävyihin. – On helppo ajatella, että BDSM olisi jotenkin kinkyä. Siinä on kuitenkin paljon syviä elementtejä, jotka eivät ole edes seksuaalisia.

Lue myös: Porno-ohjelmasta tuttu Ina Mikkola tunnustautuu vegaaniksi: ”Paras vaihtoehto sekä minulle että maailmalle!”

Sampo Marjomaa ja Fiona Timantti

Hauskat kotivideot -ohjelman juontaja Sampo Marjomaa sekä modisti Fiona Timantti olivat pukeutuneet mustaan nahkaan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!