Skip to main content
Heidi Strömmer & Mattiesko Hytönen osallistuivat Sanna Saarijärven häihin.

Kovakuntoinen Mattiesko Hytönen, 73, ja näyttävä Heidi Strömmer: Olemme susipari!

Konkarinäyttelijä Sanna Saarijärvi ja Bauer Median radioiden sisältöjohtajana työskentelevä Hermanni Seppälä saivat viime viikon lauantaina (8.7.) vihdoin toisensa, kun rakastavaiset astelivat alttarille 11 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Hääseurue käsitti myös lukuisia julkkisvieraita, heidän joukossaan muiden muassa mediapersoona Mattiesko Hytönen sekä hänen viehättävä seuralaisensa Heidi Strömmer. Pariskunnalla oli häissä erityistehtävät, sillä Mattiesko oli Hermannin bestman ja Heidi puolestaan Sannan kaaso.

Miltä nyt tuntuu, Mattiesko?

– Herkältä. Onnelliselta. Iloiselta. Sanna sanoi vielä niin painokkaasti siellä kirkossa Hermannille, että TAHDON! Se kuvaa hyvin heidän liittoaan. Sieltä pariisilaisen hotellin sateesta on tultu tänne asti, kaikki nämä vuodet…

Aavistuksen liikuttunut Mattiesko joutui pitämään pienen tauon. Kerättyään itsensä hän myönsi herkistyneensä myös kirkossa.

– Mutten sentään niin paljon kuin toinen bestman. Hän joutui niistämään vähän väliä.

Heidi Strömmer & Mattiesko Hytönen osallistuivat Sanna Saarijärven häihin.

Heidi kertoi olevansa ensimmäistä kertaa elämässään kaasona.

– Jännitys oli kihelmöivää, mutta onhan tämä kunniatehtävä. Ja papin puhe oli niin hieno, että se herätti romanttisia ajatuksia.

– Muttei niin romanttisia, että me olisimme päättäneet mennä naimisiin! Mattiesko ennätti väliin.

– Olemme susipari. Olemme olleet 17 vuotta yhdessä, mutta emme ole ajatelleetkaan mennä edes kihloihin. Se on meidän molempien tietoinen päätös.

Sopiiko kysyä, miksi tällainen päätös?

– En ole koskaan ajatellut meneväni naimisiin. En omalta kohdaltani oikein usko avioliittoon. Luulen, että siitä tulisi enemmänkin paineita kuin onnea, Heidi perusteli.

– Minä taas olen ollut kerran naimisissa, ja se riitti. En mene toista kertaa! Mattiesko alleviivasi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Atte Kajova

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!