fbqKourintakohun ryvettämä Tomi Metsäketo jättäytyi pois Tähdet, tähdet -harjoituksista – tässä syy! | Seiska
Tomi Metsäketo

Kourintakohun ryvettämä Tomi Metsäketo jättäytyi pois Tähdet, tähdet -harjoituksista – tässä syy!

Uutiset | 20.10.2017 16:52

Laulaja Tomi Metsäketo nousi otsikoihin eilen torstaina (19.10.), kun Seiska uutisoi hänen käyttäytyneen asiattomasti naisia kohtaan.

Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Lue myös: Tomi Metsäketo lähestyi vantaalaisnaista suoralla seksiehdotuksella – sai pakit ja raivostui täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Lue myös: Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: ""Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"

Lue myös: Kourintakohussa rypevä Tomi Metsäketo jatkaa avautumistaan: pyytää nyt anteeksi - vertaa saamaansa kritiikkiä vihapuheeseen!

Tomi loisti poissaolollaan Tähdet, tähdet -ohjelman eilisissä harjoituksissa. Ohjelman tiedottajan Akira Aholan mukaan poissaololle oli kuitenkin hyvä syy.

− Sain juuri viestiä tuotannolta, että Tomin kohdalla oli tapahtunut niin sanottu tuplabuukkaus. Tomi on mukana Sinun omasi -konserttikiertueella, ja hänellä oli esiintyminen eilen. Siksi hän ei osallistunut harjoituksiin, Akira kertoi Seiskalle.

Lue myös: Tomi Metsäketo halutaan ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta kourintakohun takia - näin vastaa ohjelman tuotanto: Tuomitsemme kaikenlaisen häirinnän!

Akiran mukaan Tähdet, tähdet -tuotanto on tietoinen Tomin ympärillä olevasta kohusta.

− Asiaa selvitetään. Meillä on sellainen linja, että tiedotamme jos on jotain tiedotettavaa, Akira totesi Tomin Tähdet, tähdet -jatkoon viitaten.

Tomin harjoituksista jättäytymisestä uutisoi ensimmäisenä Voice.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!