Kotinsa menettäneelle Juhani Palmulle vihdoin hyviä uutisia: Kasvain oli hyvänlaatuinen!

Uutiset | 12.02.2021 08:16

Seiskan tietojen mukaan Juhani, 76, ja Leila Palmu, 55, joutuvat lähtemään Alahärmän-kodistaan helmikuun loppuun mennessä. Alun pitäen heidän piti muuttaa talosta pois jo syyskuussa, mutta Leila-vaimo sai viime hetkillä talon hetkeksi omiin nimiinsä. Koronan aiheuttamien vaikeuksien vuoksi hän ei kuitenkaan saanut koko kauppasummaa kokoon sovittuun päivämäärään mennessä, ja myyjä perui kaupan eikä suostunut enää uuteen vuokrasopimukseen.

Lue lisää: Kohupariskunta menettää kotinsa! Juhani ja Leila Palmun vaikeudet jatkuvat: Sittenkin häätö!

Traagiset hetket

Pitkään jatkuneiden talousongelmien vuoksi Leila päätyi marraskuussa epätoivoiseen tekoon. Juhani joutui seuraamaan avuttomana vierestä, kun vaimo yritti riistää itseltään hengen ottamalla Juhanille tarkoitettuja vahvoja kipulääkkeitä.

– Tilanne oli erittäin vakava. Leila makasi osittain päälläni, ja hänen sydämensä oli jo pysähtynyt. Minulla oli avuton tunne, kun oma kuntoni on sellainen, etten voinut tehdä mitään, Juhani kertoi Seiskalle joulukuussa.

Lue myös: Juhani Palmun järkytys: Leila-vaimo yritti itsemurhaa

Leila saatiin elvytettyä, ja hänet kiidätettiin sairaalaan teho-osastolle.

– Sanoin Juhanille, etten jaksa enää. En pärjää enää. Juhani yritti estää minua ja sanoi, että älä ota niitä lääkkeitä. Mutta olin niin uupunut, halusin vain levätä.

Lue myös: Leila Palmu paljastaa syyn itsemurhayritykselleen: ”Sanoin Juhanille, etten jaksa enää”

Ei syöpää

Talousongelmien lisäksi pari on ollut huolissaan myös Juhanin terveyden vuoksi. Taidemaalari on joutunut käymään muutaman vuoden sisällä peräti kolme isoa leikkausta läpi.

Viimeisin oli tammikuussa, jolloin hänen eturauhasestaan otettiin koepala.

– Nyt tulokset ovat tulleet. Juhanilla ei ollut syöpää vaan kasvain oli hyvänlaatuinen, Leila iloitsi Seiskalle synkkien pilvien keskellä.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!