Uutiset

Kotikatu-tähti Nelly Kärkkäinen myi Etelä-Helsingin kauniin Uunisaaren miljonäärikolmikolle, tästä on kyse - Raimo Sarajärvi: "Haluamme kehittää saarta viihtyisämmäksi!"

14.08.2020 08:26

Seiska uutisoi heinäkuun lopussa, että Helsingin keskustan edustalla sijaitsevan Uunisaaren vuokraoikeudet ovat myynnissä. Tiluksia kauppasi Kotikatu-sarjasta tuttu näyttelijä Nelly Kärkkäinen, 39 (kuvassa yllä).

Helsingin Uutiset kertoi heinäkuussa, että kaupat ovat nyt syntyneet. Kiinteistön vuokraoikeus siirtyi seinäjokelaisen liikemiesryhmän omistukseen.

Seiska tavoitti tunnetun miljonääriliikemiehen Raimo Sarajärven, joka vahvisti kaupat. Uunisaarta halllinnoi virallisesti Rinkes Kiinteistöt Oy.

Lue tausta: Kotikatu-sarjasta tuttu Nelly Kärkkäinen kauppaa harvinaista suojelukohdetta – kiinteistöalan ammattilainen ihmettelee hintaa!

- Meillä on jo visio siitä, mitä haluamme tehdä. Haluamme kehittää saarta viihtyisämmäksi yhdessä Helsingin asukkaiden ja Helsingin kaupungin kanssa. Tämä on iso juttu, ja saari on todella hieno paikka, Raimo Sarajärvi kertoo Seiskalle.

Raimo

Rinkes Kiinteistöt Oy:n takaa löytyy Raimo Sarajärven (kuvassa) lisäksi Jaakko Keskinen ja Jarmo Rinta-Jouppi, jotka ovat kaikki tunnettuja eteläpohjanmaalaisia liikemiehiä. Aiemmin sijoittajakolmikko omisti ja kehitti Kanavanrannan kiinteistöjä Helsingin Katajanokalla.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!