Matti Nykänen teki keikkareissun ennen kuolemaansa.

Koskettavat kuvat Seiskassa! ”Istuimme autotallissa ja juttelimme henkeviä” Matti Nykänen kohtasi ystävänsä juuri ennen kuolemaansa

19.06.2019 04:02

Matti Nykänen menehtyi 4. helmikuuta 55-vuotiaana kotonaan Joutsenossa. Vain kaksi päivää ennen kuolemaansa Matti oli esiintynyt Helsingin Laajasalossa Pallogrilli-ravintolassa.

Matti lähti Helsingin-keikalle hyvissä ajoin Joutsenosta perjantaina 1. helmikuuta. Hän saapui Helsinkiin iltapäivällä neljän jälkeen ja huristeli suorinta tietä pitkäaikaisen luottoystävänsä Vesa Vinskan luokse kyläilemään.

Lue myös: Nimikkosiideri kiellettiin, siivosi päivittäin, vierasti somea ja tekstareita – tiesitkö näitä faktoja Matti Nykäsestä?

Hyväntuulinen Matti oli oma itsensä, mutta Vesa huomasi väsymyksen paistavan mäkisankarin kasvoilta.

– Istuimme autotallissa pitkään ja juttelimme henkeviä asioita. Puhuimme paljon menneistä tapahtumista, joista emme olleet aikaisemmin keskustelleet.

Se oli poikkeuksellista, sillä yleensä hänellä ei ollut aikaa jutella niin pitkään, Vesa kertoo lämpimästi ystävästään.

– Matti sanoi minulle illan aikana ainakin kolmesti, ettei koskaan tiedä, milloin täältä maailmasta joutuu lähtemään. Sanat jäivät hyvin mieleeni.

Lue myös: Matti Nykäsen Pia-leski vei suojelusenkelin miehensä haudalle: ”Enkeli oli Matille tärkeä!” – kuvat!

Seiska sai Matin viimeisiksi jääneet kuvat ja luvan niiden julkaisuun hänen omaisiltaan. Kuvat ovat Matin sydänystävän Vesa Vinskan ottamia, ja hän halusi lahjoittaa ne perikunnalle mäkikotkan muistoa kunnioittaakseen.

Katso kuvat ja lue lisää Matin viimeiseltä keikkareissulta Seiska Klubista!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!