Uutiset

Koronatartunnan saanut TIS-Vilma on huolissaan lähestyvästä synnytyksestä: En mä itseni kannalta pelkää ollenkaan! 

12.05.2020 10:04

Temptation Island Suomi sarjasta tunnetuiksi tulleet Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry ovat saaneet koronatartunnan. Asia kävi ilmi viime viikonloppuna, kun Vilma oli saanut koronatestin tulokset. 

Lue lisää: Raskaana oleva tis-Vilma ja Juuso Youtubessa: Meillä on koronatartunta!

Pariskunta odottaa esikoistaan, jonka laskettu aika on toukokuun loppupuolella. Vilma paljasti Seiskalle olevansa varsin huolissaan syntyvän vauvansa hyvinvoinnista.

- Enemmänhän mä vauvaa mietin kuin itseäni. Tuhatkertaisesti. En mä itseni kannalta pelkää ollenkaan.  Sain kyllä aika vahvan varmistuksen sieltä sairaalasta et tää ei oo niinku vauvojen tauti.

Lievät oireet

Vilma ei osannut arvata, että hänen lievät flunssaoireensa johtuisivat covid-19:sta. 

- En jotenki kuvitellu oireitani koronaksi, vaikka tiesin että ne voi todella lieviä. Ei sitä silleen omalle kohdalle ajattele. Tästä uutisoidaan niin pahana ja vaarallisena tautina niin ei osannut ajatella, että se vois olla näin lievä.

Vilma tuntee olonsa hämmentyneeksi. On hän toisaalta kokenut pahempaakin.

- Mä olen pahempiakin flunssan oireita kokenut ihan perus flunssissa. Sanotaan et jos mulla olisi kuumetta, niin se olisi pahempi kuin tämä. 

Koronatartunta oli jatkoa vastoinkäymisten sarjalle. Vilma nimittäin joutui vapun jälkeen hakkerin kiristyksen kohteeksi, jonka takia Vilma ei saanut edes kunnolla nukutuksi. 

Lue lisää: Ahdistusta ja unettomia öitä! Tis-Vilman Instagram-tili kaapattiin uudestaan: "Onko sillä vielä jotenkin pääsy mun tietoihin?"

- Itsellä se viikko meni kotona ihan sairastaessa, että olin vaa flunssassa kotona. En mä mihinkään liikkunu tai muuta. Monet ei varmaa ajattele, että heillä vois olla koronaa vaikka onkin. 

Testimääräys oikeaan aikaan

Vilma oli käsketty menemään koronavirustesteihin neuvolasta.

- Ei annettu vaihoehtoa, kun on synnytys näin lähellä.

Vilmalta otettiin koronavirustesti nielusta. Kokemus ei hänestä kuitenkaan ollut pelottava tai kivulias. 

- Ei se ollut nii paha mut ei se ollu hirveen kivakaan homma. 

Testiä ei Vilman mielestä kannata pelätä. 

- Jos on flunssaa, niin testiin kannattaa hakeutua testiin. Se (korona) tarttuu kuitenki sen verran helposti. Jos saa sen virallisen koronaeristysmääräyksen, niin se helpottaa aika paljo. Sitäkää ei esimerkiksi jengi varmaa tiedä. Mulle tuli täytenä yllätyksenä, että kaikki mikä liittyy koronan hoitamiseen on suomessa täysin maksutonta. Jos jollai ihmisellä jolla ei oo varaa hoitaa välttämättä itseään tai käydä apteekissa, niin ihan kaikki lääkkeet on veloituksetta. Kaikilla on se mahdollisuus, että sitä ei tarvitse miettiä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🕵🏼‍♀️Mulla on niinkun todella kovat tappelut menossa tän hakkerin kanssa. Tili on tällähetkellä mun käytössä. Nyt suojausexpertit muhun yhteyttä ASAP. Hakkeri-Vilma 2-2 😉 Mulla on KAIKKI tiedot kuka mun tilin hakkeroi, missä, milloin ja henkilökohtaiset tiedot. Myöskin nyt että kenelle se tilin myi, minkäniminen, puhelinnumero, osoite, jne. Onko mun seuraajissa jotain turkkilaista, joka tietää miten mun kannattais toimia, jotta tää jätkä jäis kiinni. Joku turkkilainen iltalehti?😂 Tää hakkeri myy tilejä eteenpäin ja kiristää ihmisiltä rahaa. Monia kymmeniä käyttäjätilejä varastanut. Kunnon rikollinen. Lets have some fun 🕵🏼‍♀️ PS. En todellakaan usko et tää on lopullista, katsotaan nyt. Kyllä tyttöä koetellaan 🙄

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

Karanteeniin

Vilma määrättiin kotieristykseen. Kihlattu Juuso oli myös käynyt heti testattavana, mutta ei ole vielä saanut varmistusta omasta tartunnastaan. 

- Kyllä se varmaa on, kun Juuso on täällä talossa ja oireilee kanssa. Tässähän tärkeintä on se että pysytään kotona eikä tartuteta muita ihmisiä, että joillekin tää voi olla kohtalokas mutta hyvin kuitenkin pienissä määrin. 

Apua he myös saavat yllättävästä suunnasta, etteivät näänny nälkään karanteenissa. 

- Mun yksi seuraajaa hakee meille ruokaa, että saadaan apua kyllä. Se oli kyl aika sattumaa, että me oltiin just käyty kaupassa, kun me saatiin tää tieto.

Vilmaa auttaa ehkä eräänlainen karma tässä vaikeassa tilanteessa. 

- Itsekin on vähän sellainen, että auttaa jengiä nin sitten sitä saa takasin tämmöisissä tilanteissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taas sitä huomaa että oikean miehen rinnalleen on saanut. Juuso on tehnyt mulle ruokaa ja huolehtinut musta ja vauvasta kokonaan pari päivää. Hän myös laittaa viestiä ja pyytää jakamaan tätä profiilia. Voi tota mun rakasta ❤️ Oon vieläkin vähän sekasin, ja ehkä vähän silleen vainoharhainen. Liikun jotenkin sumussa ja musta tuntuu et jonkinlainen reaktio on kyl päällä, ahdistus ainakin. Tai siis kuikuilen olan taakse välillä.. 🤔 Mut toki Juuso kyl pitää musta huolta ja suojelee et ei mulla ja vauvalla mitään hätää ole! Kiitos myös kaikille rakkaille seuraajille, ootte todella tärkeitä🌺❤️🌺 Kuva:@jennalehtonen

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!