Uutiset

Koronakurimus hellittää! Temppareista tutun Meijun työt ovat jälleen alkaneet, tyrmäävä työasu ylle: Kaadoin kahvit päälle ja lukitsin itseni ulos!

03.06.2020 16:20

Temptation Island Suomesta julkisuuteen ponnahtanut Meiju Koskela, 30, on päässyt työn touhuun.
Töiden alkaminen Meijunkin osalta kielii siitä, että koronakurimuksen pahimmat ajat ovat toistaiseksi ohi. Meiju työskentelee muotialan vähittäiskaupan parissa ja kesäkiireet ovat alkaneet, sillä kuluttajat uskaltavat jälleen lähteä shoppailemaan. Takuulla myös moni kaipaa uutta ja piristävää päällepantavaa kuukausien kotirämettymisen jälkeen!

Meiju, joka oli pukeutunut töihin näyttävään kissapetokuvioiseen kietaisupaitaan ja farkkuhameeseen, kertoo hieman sählänneensä työmaallaan.

Myös tänään on ok mokaa! Itsehän ihan vaan kaadoin kahvit päälle aamulla ja lukitsin itteni ulos takahuoneesta. Onneks töissä on vaatteita ja vartijat on kivoja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meiju Koskela (@meijukoskela) on

Itsetutkiskelua

Meiju tilitti juuri koronasulkujen alka maaliskuussa, että lomautuksessa ja eristäytymisessä voi olla hyviäkin puolia. Vuosi 2019 ja tv-julkisuus toi niin paljon säpinää, ettei omien ajatusten järjestämiselle ollut aikaa. 

- Omaa lomaa ei ole ollut, muista milloin viimeks. Sitä vuoden takaista thaikkureissua (TIS-kuvaukset) ei voi oikein lomaksi sanoa. Sitten oli sitä hirveetä myllytystä...Nyt saan ehkä omat asiat käsiteltyä.  

Suomen ollessa suljettuna Meiju vietti hiljaiseloa ja harrasti kuntoilua turvaväleillä. Nyt arki jälleen pikku hiljaa pääsee alkamaan eikä kenenkään enää tarvitse kökkiä vain omissa nurkissaan - kunhan pitää varansa. Instagram-kuvasyötteestä muuten paljastuu Meijun tatuointi, joka ei tainnut olla vielä Temppareiden kuvauksissa iholla. Kuvasta katsoo silmä, joka tuntuu kysyvän: "Mitä tuijotat?". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meiju Koskela (@meijukoskela) on

 

Lisää Meijusta klikkaamalla tästä .

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!