fbq
Uutiset
15.11.2020 20:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Romutransu Markus Kuotesaho
Korkki meni kiinni! Romutransu Markus Kuotesaho vaihtoi viinan appelsiinimehuun, kun poliisi pysäytti: "Se opetti, kun veivät meikäläisen ajokortongin!"
Uutiset
15.11.2020 20:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Transvestiittina romukauppiaana tunnettu Markus Kuotesaho, 60, on houkuteltu Helsingin Vallilassa sijaitsevaan kellaristudioon. MagnumLiven keikkamyyjä Esa Nummela bongasi omalaatuisen pohjoisen miehen Seiskasta.

Lue myös: Romutransun tuplayllätys! Markus Kuotesahosta iskelmätähti – uusi rakas mukana studiossa!

– Etsimme jatkuvasti uusia, mielenkiintoisia persoonia. Markus on varmasti sellainen. Hahmo oli jo vanhastaan tuttu lehtenne sivuilta, mutta sitten näin videoklipin, jossa hän hoilasi karaokessa. Ajattelin heti, että perkule sentään...

– Suomi on täynnä hajuttomia ja mauttomia laulajia. Osaa rakastetaan, osaa vihataan, mutta Markus on taatusti erikoismies!

Lue myös: Iskelmäuraa käynnistelevä Romutransu Markus Kuotesaho kiukkuisena kappalevalinnoista: ”Kaikki mitä meikäläisen on käsketty laulaa, menee päin helvettiä!”

Täältä tullaan, Broadway! Markus ” Romutransu” Kuotesaho, 60, tekee uuden aluevaltauksen purkittamalla ikivihreitä hittejä.
Täältä tullaan, Broadway! Markus ” Romutransu” Kuotesaho, 60, tekee uuden aluevaltauksen purkittamalla ikivihreitä hittejä.

"Kiintiö on täynnä"

Kaikesta näkee, että Markus suhtautuu studiotyöhön tosissaan. Sydäntä särkevästi mikrofonille valittavan artistin asento on tanakka, hame suorassa ja kädet tiukasti lanteilla. Tauoilla hän suhtautuu saannoksiinsa erittäin itsekriittisesti.

– Kyllä minä sen itsekin kuulen, että meinaapi osua väärään nuottiin. Olisi perkele pitänyt aloittaa nämä lauluhommat aiemmin! Karaokessakaan ei ole tullut käytyä sen jälkeen, kun Siikajoen Huitsin Nevada lopetti keväällä iäksi.

– Vaan onpahan ainakin korkki ruuvattu vihoviimein kiinni, käytännössä pysyvästi. Kiintiö on täynnä. Se opetti, kun veivät meikäläiseltä sen ajokortongin. Ja on mennyt äänikin. Nykyään väkevintä mitä menee, on appelsiinimehu!  Josko se tästä vielä tokenisi, niin lähtisi joiku komeasti.

LUE LISÄÄ ROMUTRANSUN SEIKKAILUISTA TUOREIMMASTA SEISKASTA!