Hyppää pääsisältöön

Koomikko Ali Jahangiriltä roisia pilkkaa Axl Smithistä - julkaisi videon!

Stand up -koomikko ja juontaja Ali Jahangiri julkaisi YouTube-kavallaan tänään tiistaina pätkän showstaan, jossa mies sivaltaa nokkelasti sekä salakuvauskohussa ryvettynyttä Axl Smithiä että useita tv-ohjelmia tehnyttä Arman Alizadia.

Vitsit koskevat lähinnä maahanmuuttoa, maahanmuuttajia ja intregoitumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Ali itse saapui Suomeen pakolaisena Iranista yhdeksänvuotiaana.

Yleisön on vaikea pidättää naurua, kun Ali aloittaa.

- Ei meitä kovinkaan montaa oikeasti enää ole mediassa, jotka edustaisi maahanmuuttajia. Meillä oli Axl Smith, mutta vittu oikeesti, jumalauta se tyri pahasti! Siltä lähti kaikki keikat. Heikki Paasonen sai ne työt, Ali sanoo.

Hän viittaa siihen, että Axl menetti salakuvauskohun vuoksi The Voice of Finland -juontotyönsä Heikille.

- Axl Smith, se luuli olevansa suomalainen. Siitä tietää, että alkaa olla integroitunut, kun alkaa kuvaamaan omia rikoksia, Ali repeää nauruun.

"Eihän Armania voi edes laskea maahanmuuttajaksi"

Oman osansa saa myös Arman, jota Ali ei enää edes laske maahanmuuttajaksi.

- Eihän Armaniakaan voi enää laskea. Hänkin joskus edusti meitä. Ei hän edes oikeastaan ehdi ja eikä hän oikeastaan voi, jos mietitään sitä ihan rehellisesti. Armanin sponsori on nykyään varusteleka, niin c'mon! Miten hyvin sun pitää olla integroituna suomalaiseen yhteiskuntaan, ennen kuin armeijan ylijäämätavarakauppa on silleen, että "me tarvitaan joku, joka näyttää siltä, että se on ennenkin käyttänyt meidän tuotteita".

Tämän jälkeen Ali hehkuttaa Armania auliisti, sillä mies on auttanut Alia paljon elämässä.

- Mutta samaan aikaan Arman on ainoa pakolainen koko maailmassa, joka itse menee ulkomaille vapaaehtoisesti kokemaan kuoleman läheltä piti -tilanteita. Meillä on Suomessa ihmisiä, jotka tulevat Syyriasta silleen, "mä meinasin kuolla". Arman on heti, että "Missä päin siellä? Mä lennän sinne seuraavalla lennolla, mulla on Tuukka mukana niin tehdään tästä dokumentti!" Sitten puoli vuotta myöhemmin Arman on Jim-tv:llä kertomassa, että "tajuuttekste, että näitä ihmisiä kuolee täällä joka päivä". Joo Arman, sitä kutsutaan sodaksi.

Piristä päivääsi ja ota kolme minuuttia Alin, Axlin ja Armanin kanssa!


Teksti:
seiskan toimitus
Kuvat:
YOUTUBE

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!