fbqKolmiodraamassa kesän aikana rypeneet Karoliina ja Patrick Roos paljastivat jättiyllätyksen - palasivat yhteen ja vauva tulossa! | Seiska
Patrick ja Karoliina

Kolmiodraamassa kesän aikana rypeneet Karoliina ja Patrick Roos paljastivat jättiyllätyksen - palasivat yhteen ja vauva tulossa!

Uutiset | 16.12.2020 15:05

Seiska uutisoi kesäkuussa kohutusta kolmiodraamasta, kun selvisi, että Nanna Karalahden, 33, sisko Karoliina Roos, 34, viihtyi elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 61, seurassa.

Lue myös: Kolmiodraama johti eroon! Renny Harlinin kanssa viihtyvän Karoliina Roosin ex-mies Patrick: ”Olen tietoinen heidän suhteestaan!”

Karoliina oli tuolloin äskettäin eronnut aviomiehestään, henkilökohtaisena valmentajana työskentelevästä Patrick Roosista. He ehtivät olla naimisissa vain seitsemän kuukautta, kunnes päätyivät hakemaan eroa toukokuun alussa.

Odottavat lasta

Nyt Karoliinan ja Patrickin välit ovat lämmenneet, sillä pariskunnan tiedetään saaneen riitansa sovittua ja palanneen yhteen syksyn myötä. 

Lisäksi pari paljasti eilen tiistaina ilouutisen. He odottavat perheenlisäystä!

Patrick jakoi Instagram-videotarinaansa ultraäänikuvan, johon hän oli merkinnyt myös Karoliinan Instagram-käyttäjänimen. Julkaisusta ei selvinnyt kuvan ottamisen ajankohtaa tai milloin pienokaisen laskettu aika on.

Seiska tavoitti Karoliinan keskiviikkona kommentoimaan yhteenpaluuta.

- Ollaan me oltu pidempään jo yhdessä, mutta ei olla koettu, että sitä pitäisi muille kun läheisille puhua, Karoliina vahvisti Seiskalle.

Karoliina ei suostunut kommentoimaan mitään liittyen raskausuutiseen. Hän ei kuitenkaan kiistänyt asiaa. 

Lue myös: Oho! Suvi Pitkäsen ex-rakas iski Nanna Karalahden tv:stä tutun siskon - kuva!

Tuleva lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Karoliinalla on edellisistä suhteistaan kaksi lasta, Patrickilla yksi.

Karoliina on tullut tutuksi muun muassa Siskot-ohjelmasta.

Siskokset
Karoliinan (oik.) siskot Nanna Karalahti (vas.) ja Pirke Koskelainen (kesk.) ovat myös julkisuudesta tuttuja.

Lue myös: Näin kohuromanssi sai alkunsa! Renny Harlin lähestyi naimisissa olevaa Karoliina Roosia somessa!

Teksti:Monica Ollas, Olli Suominen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!