Katso kuva!
Maria Nordin

Kolmen lapsen äiti Maria Nordin esittelee timmiä vartaloaan 6 kuukautta synnytyksen jälkeen: "Vau mikä kroppa!" - kuva!

Uutiset | 01.02.2019 21:28

Laulaja Reino Nordinin vaimo Maria Nordin postasi Instagramiin "postpartum-kuvan" itsestään kuusi kuukautta synnytyksen jälkeen.

LUE MYÖS: MARIA NORDIN JULKAISI NUORUUSKUVAN – TIUKKAA TEKSTIÄ ULKONÄKÖPAINEISTA: AJAA NUORET ETSIMÄÄN RAJOJA KAUNEUSIHANTEISTA, JOTKA OVAT KIVULIAITA JA HALVENTAVAT KEHOA!

Pariskunnan kolmas lapsi,  6-vuotiaan Lunan ja 8-vuotiaan Fidelin pikkusisko Reina Leona Mimosa syntyi heinäkuun lopulla kotisynnytyksellä. 

LUE LISÄÄ: MARIA JA REINO NORDININ KOLMAS LAPSI SYNTYI - VOI, MIKÄ SÖPÖLIINI! HERKKÄ KUVA ENSIMMÄISILTÄ PÄIVÄUNILTA!

En ole tavallaan tehnyt mitään kroppaani eteen, mutta taidan olla nyt entisellään. Blogissa kolme vinkkiä synnytyksestä palautumiseen, Maria mainostaa.

Postaus on kerännyt yli 550 tykkäystä ja useita ihailevia kommentteja.

Vau mikä kroppa, eräskin seuraajista kommentoi.

- Moi olet hyvässä bodykunnossa. Rohkee, ei koskaan meikkiä, toinen komppaa.

KATSO MYÖS: LÄHES KUUKAUSI SÄNGYSSÄ! MARIA NORDIN PALJASTAA BLOGISSAAN KOKEILEVANSA LAPSIVUODEAIKAA – EI SIIVOAMISTA, EIKÄ RUOANLAITTOA: KESKITTYY AINOASTAAN VAUVAAN JA ITSEENSÄ!

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS: MARIA NORDINILTA ROHKEA ALASTONKUVA! UPEA OTOS KUVAA KAUNIISTI SYNNYTYKSEN JÄLKEISTÄ SEREMONIAA: "ÄIDIN HELLIMISTÄ JA HEMMOTTELUA!"

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!