Uutiset

Kolmea suomalaismiestä syytetään kidutusmurhasta Malagassa - tunkivat uhrin sukupuolielimet tonnikalapurkkiin ja julkaisivat häpäisystä Facebook-videon!

21.12.2017 14:37

Syyttäjä vaatii Espanjassa kolmelle suomalaismiehelle ja yhdelle irlantilaismiehelle neljän vuoden vankeusrangaistusta. Aiheesta uutisoi Mirror-brittilehti.

Lokakuussa 2016 Espanjan Malagan lentokentän läheisyydestä löydettiin kuolleena 51-vuotias koditon brittimies.

Hänet oli sidottu penkkiin, jolloin mies oli kuollut omaan oksennukseensa, koska ei pystynyt liikkumaan. Häntä oli myös hakattu ja kidutettu. Lisäksi miehen ruumista oli häpäisty.

Hänen sukupuolielimensä oli työnnetty tonnikalapurkkiin ja hänen suuhunsa oli työnnetty ruokaa. Tämän jälkeen tekijät olivat videokuvanneet teon ja laittaneet videon Facebookiin.

Suomen poliisi löysi videon Facebookista ja ilmoitti asiasta Espanjan viranomaisille. Yksi suomalaismies jäi kiinni jo lokakuussa, mutta kahta suomalaista etsittiin pitkään.

Lopulta kesäkuussa 2017 pitkän etsinnän jälkeen Suomi luovutti pidätetyt suomalaismiehet Espanjaan. Kuulusteluissa miehet kertoivat tapahtuneen olleen vaan vitsi.

Nyt miehiä uhkaa jopa neljän vuoden vankilatuomio Espanjassa.
 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!