Uutiset

Kolmannen levyn julkaissut Erin: Vain elämää vapautti minut!

15.11.2016 12:50

Laulaja Erin muistelee lämmöllä osallistumistaan Vain elämää -sarjan ensimmäiselle tuotantokaudelle. Hänen kanssaan samalle kaudelle osallistuivat Pertti Neumann, Katri Helena, Jari Sillanpää, Jonne Aaron, Cheek ja Kaija Koo

- Olin julkaissut vasta ensimmäisen sooloalbumini, kun osallistuin sarjan kuvauksiin. Vain elämää -sarjan tekemisen jälkeen oli vapauttavaa aloittaa toisen albumin työstäminen, koska minun ei tarvinnut selitellä enää ihmisille, millaista musiikkia haluan jatkossa esittää, Erin kertoi Seiskalle World Vision: Sami Hedberg ja ystävät -sarjan kuvauksissa.  

 

 

Nylon Beat -yhtyeen jälkeen soolouralle lähtenyt Erin julkaisi viime viikon perjantaina kolmannen sooloalbuminsa Seli seli, joka on samalla hänen ensimmäinen albumi lasten syntymän jälkeen. Hänellä on 3- ja 1-vuotiaat pojat.

- Edellinen levyni ilmestyi kolme ja puoli vuotta sitten. Olen työstänyt levylle kappaleita yhdessä Maija Vilkkumaan kanssa. Maija ei ole suoranaisesti kirjoittanut kappaleita levylleni, vaan hän on toiminut työvälineenä. Meillä on työhuone samassa rakennuksessa, joten olen tarttunut häntä välillä hihasta, ja hän on jeesannut minua sanoitusten kanssa. Maijan kanssa on ollut helppo työskennellä, sillä olemme aika samassa elämänvaiheessa hänen kanssaan.  

 
 
 
Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!