Riitta Havukainen on romanssihujujen keskellä.

Kollegat onnittelevat – näyttelijä Riitta Havukaisen some-kuva käynnisti kihlahuhut! ”Olen tietoinen!”

09.06.2018 11:42

Seiskaan tulleiden lukuisten vinkkien perusteella näyttelijä Riitta Havukainen on bongattu läheisistä tunnelmista itseään 24 vuotta nuoremman lähihoitajan kanssa. Seiska tavoittama Riitta myönsi viihtyneensä 39-vuotiaan miehen seurassa. Hän kuitenkin kiisti romanssin.

Lue lisää: Näyttelijä Riitta Havukainen viihtyy nuoren komistuksen seurassa – 24 vuoden ikäero!

Riitan ja häneen yhdistetyn miehen sosiaalisessa mediassa julkaisema sormuskuva on kerännyt runsaasti onnitteluita. Onnittelijoiden joukossa ovat muun muassa näyttelijä Kirsi Ylijoki ja Sami Saikkosen puoliso Sonja Sorvola.

– Olen tietoinen kihlahuhuista, jotka lähtivät liikkeelle Facebook-kuvasta. Kuvassa minulla on vasemmassa nimettömässäni sormus, jonka olen saanut ystävältäni, Riitta kertoi Seiskalle.

Valmis uuteen suhteeseen

Riitta kertoi alkuvuodesta Seiskalle olevansa valmis uuteen suhteeseen. Hänellä ei ole tiukkoja vaatimuksia uuden kumppanin suhteen.

– Ainoa kriteeri on, että miehellä olisi edes vähän huumorintajua. En minä lasiin sylje tai näyttelijäänkään, joten ei haittaisi, jos kumppani olisi samalla alalla kanssani.

Lue myös: Suosikkinäyttelijä Riitta Havukainen etsii sutinaa: Olen valmis parisuhteeseen huumorintajuisen miehen kanssa!

Riitta paljastaa myös pohtineensa Tinderiin liittymistä.

– Mutta onkohan siellä enemmän vain niitä panokavereita? näyttelijä arvelee.

Kolmiodraama

Riitta erosi vuonna 2011 lähes 20 avioliittovuoden jälkeen näyttelijä Eppu Salmisesta. Pitkän avioliiton päättyminen oli Riitalle sokki. Tilannetta hankaloitti myös se, että uusi nainen astui kuvioihin ennen pariskunnan eroa.

– En silti vieläkään osaa sanoa, miksi suhteemme ei lopulta toiminutkaan. Kukaan ei kuitenkaan ole eroomme syyllinen, Riitta kertoi alkuvuodesta Kotiliesi-lehdessä.

Riitta Havukaisen ja Eppu Salmisen suhde päättyi vuonna 2011.
Riitta Havukaisen ja Eppu Salmisen suhde päättyi vuonna 2011.

Lue myös: Riitta Havukainen avautuu Kotiliedessä kolmiodraamasta - Eppu Salmisen nykyinen vaimo astui kuvioihin ennen eroa!

Riitalla ja Epulla on suhteestaan Santtu-poika, ja lisäksi Riitalla on aiemmasta suhteestaan näyttelijätytär Katariina.

Riitta on myös ollut eräänlainen kasvattiäiti Epun ja näyttelijä Minna Turusen pojalle, näyttelijä-laulaja Roope Salmiselle.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!