Uutiset
Katso kuvat!

Kokki Sami Garam ja Nina-rakas riisuutuivat mökkisaunan lauteille – kuva!

24.06.2019 20:02

Julkkiskokki Sami Garam vietti Nina-vaimonsa kanssa ensimmäisen mökkijuhannuksen avioparina Lammilla sijaitsevalla maatilalla, jonka Sami osti 10 vuotta sitten.

Lue lisää: Kuvat! Julkkiskokki Sami Garamilla ja Nina-rakkaalla ensimmäinen mökkijuhannus avioparina – ”Ihastuin tähän paikkaan heti!”

Sitten onkin aika ottaa vaatteet pois. Sami ja Nina siirtyvät lempipuuhansa pariin, puusaunan lämmitykseen. Pian kiuas kihisee ja tulipesä rätisee.

– Sauna on kyllä paras paikka täällä. Lämmittäminen tuo mieleen lapsuuden, sillä mummolassa oli samantyylinen pihasauna, porvoolaislähtöinen Nina muistelee.

Sami heittää kunnolla löylyä. Seuraa pieni irvistys, sitten jälleen leveä hymy.

– On muuten hyvät löylyt!

Nyt sitä löylyä! Samin ja Ninan maalaisidyllin lempipaikkoja on ehdottomasti vanha puusauna, josta irtoaa kunnon lämmöt.
Nyt sitä löylyä! Samin ja Ninan maalaisidyllin lempipaikkoja on ehdottomasti vanha puusauna, josta irtoaa kunnon lämmöt.

 

Lue myös: Mitäh?! Veijarimainen tv-kokki Sami Garam kypsentää possua savupiipussa – katso Garamin kuuluisan lankkulohen resepti!

Kokonaan maalle?

Edellisen avioliittonsa aikana Sami saattoi viettää runsaasti yksin aikaa mökillään.

– Muu perhe oli Stadissa. Tämä on aivan erilaista elämää kuin kaupungissa, hän sanoo ja jää pohdiskelemaan jotakin.

– Olen vähän funtsinut, että ehkä täällä voisi vielä asuakin. Tiedä, vaikka ihan oikeasti muutettaisiin tänne joskus kokonaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!