fbq
Uutiset
29.10.2020 17:47
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, lukijan kuvat
Viivi ja Lance
Kohuparin suhteessa uusi käänne? Temptation Islandin jälkeen eronneet Viivi ja Lance bongattiin yhdessä: "Näyttivät pariskunnalta" - kuvat!
Uutiset
29.10.2020 17:47
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, lukijan kuvat

Temptation Island Suomen parhaillaan käynnissä olevan kahdeksannen kauden kesken jättäneet Viivi ja Lance erosivat pian kameroiden sammuttua.

Parin on-off-suhde on jatkunut melko pitkään, sillä Viivi ja Lance nähtiin myös ohjelman kuudennella kaudella, jolloin pari päätyi viimeisellä iltanuotiolla eroon. Kotiin palaamisen jälkeen pari päätyi taas muutaman mutkan kautta takaisin yhteen. 

Nyt kohusuhteessa on tapahtunut uusi käänne. Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi ex-parin pizzalla Helsingissä.

- Parin erosta kerrottiin äskettäin, mutta he näyttivät pariskunnalta, joka oli pitsalla, Seiskalle kerrotaan. 

- Viivin ja Lancen välit eivät olleet mitenkään lämpimät. Viivi näpräsi puhelintaan ja Lance söi rauhassa pitsaa, Seiskalle paljastetaan.

Kuvat!

Viivi ja Lance
Viivi ja Lance nähtiin illallisella Helsingissä.
Viivi ja Lance
- Viivin ja Lancen välit eivät olleet mitenkään lämpimät, Seiskalle kerrotaan.

Lancen tyly ilmoitus kuvausten jälkeen

Viivi paljasti Lancen tehneen hänelle melko tylyn tempauksen heidän lähdettyä kotiin Temptation Islandilta.

- Lance ilmoitti junassa, ettei hän tule kotiin. Hän lähti kavereidensa kanssa mökille, ja sen jälkeen hän kertoi, ettei halua jatkaa suhdetta, Viivi kertoi Seiskalle.

Lue myös: Temptation Islandin Viivi ja Lance erosivat – Lancelta tyly ilmoitus murtuneelle Viiville junassa heti TIS-kuvausten jälkeen!

Viivi yritti mennä elämässään eteenpäin, kunnes Lance otti häneen yhteyttä.

- Lance halusikin jatkaa suhdetta. Koko homma oli sellaista on-off-peliä jonkin aikaa. Lopulta päädyimme eroon, ja ero on edelleen totta. Ero oli enemmän Lancen päätös. Olin niin kiinni hänessä, että yritin vain nähdä mahdollisuuksia ja valoa tunnelin päässä. Nyt voin hyvin, ja ero oli mielestäni ainoa oikea ratkaisu, Viivi totesi eron jälkeen.

Lue myös: Ohhoh! Temptation Islandille palannut varattu Lance suutelee bileissä estoitta sinkkunaista - järkyttyykö Viivi jälleen iltanuotiolla? "Sieltä tuli kielimoukkua!"