fbq
Uutiset
26.04.2020 07:00
Teksti: Panu Hörkkö & Seiskan työryhmä|Kuvat: Seiskan toimitus & Panu Hörkkö
Onni Sarmaste
Kohuliikemies Onni Sarmaste ajautui äänekkääseen tappeluun piilopaikassaan – naapurit huomasivat!
Uutiset
26.04.2020 07:00
Teksti: Panu Hörkkö & Seiskan työryhmä|Kuvat: Seiskan toimitus & Panu Hörkkö

Kohuliikemies Onni Sarmaste, 38,  ponnahti suojamaskikauppojen myötä tuntemattomuudesta valtakunnalliseksi puheenaiheeksi. Onni on poliisitutkinnan kohteena, sillä viranomainen epäilee suojamaskikaupoissa törkeää petosta. Lisäksi Onnin liikekumppanit ovat tiettävästi pettyneet raskaasti ja uhkauksiakin on ilmeisesti esitetty. 

Kiinniotto keskellä tietä! Poliisi nappasi kohuliikemiehen Porschesta Espoossa!

Ennen pidätystä Onni poistui pääkaupunkiseudulta ja asettui asumaan erääseen pikkukaupunkiin hotelliin.

- Onnin tulo kaupunkiin huomattiin heti, sillä hän kurvasi paikalle uutisista tutulla öky-Porschellaan, Seiskalle kerrottiin.

ondn

Näissä maisemissa Onni piileskeli.

Hotelli käytössä

Paikkakuntalaisten mukaan Onni ei asunut kaupungissa kovinkaan vaatimattomasti, vaan hänellä oli kokonainen hotelli omassa käytössään!

- Kun Onni saapui hotellille, sinne asennettiin turvakameroita ja tukeva rautaportti.

- Onni istui usein iltaisin hotellin aulassa, jonka ikkunoista näkyy kadulle. Alkoholia tuntuu kuluvan runsaasti, sillä aamulla pöydät notkuvat tyhjiä konjakkipulloja, Seiskalle kuvaillaan.

Karmeaa karjuntaa

Useat lähteet ovat vahvistaneet Seiskalle, että Onni ajautui pikkukaupungissa erään miespuolisen bisneskumppaninsa kanssa rajuun käsirysyyn. Alkoholilla oli osuutta tapahtumiin.

- Karjunta kuului kadulle asti, kun kumppanit ottivat mittaa toisistaan. Lopulta partneri saateltiin ulos, ja hän vaihtoi kaupunkia, Seiskalle hekotellaan.

Seiska vieraili käsirysyä seuranneena päivänä Onnin hotellilla. Kohuliikemiehen öky-Porsche oli aamulla hotellin parkkipaikalla, mutta iltapäivällä Onnin kaveri kävi siirtämässä sen eräälle poikkikadulle muutaman sadan metrin päähän.

Auto selvästi siirrettiin pois herättämästä huomiota hotellin välittömästä läheisyydestä, koska raju riita oli noteerattu naapurustossa.