fbq
Uutiset
03.03.2018 14:14
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Laine Bruce sai sakot rattijuopumuksesta.
Kohukaunotar Laine Bruce jäi kiinni rattijuopumuksesta: ”Olin arvioinut väärin, kuinka paljon pystyn juomaan ennen rattiin menoa!”
Uutiset
03.03.2018 14:14
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohukaunotar Laine Bruce sai puolitoista kuukautta sitten poliisilta haastelapun käteensä. Se koski maksamattomia sakkoja. Laine tuomittiin syksyllä 2016 käräjäoikeudessa rattijuopumuksesta. Lisäksi hänelle lätkäistiin neljän kuukauden ajokielto ja peräti 53 päiväsakkoa. Hänen tuloillaan maksettavaa kertyi 318 euroa.

Lue lisää: Vankila uhkaa kohukaunotar Laine Brucea: poliisi teki etsintäkuulutuksen!

Boolia ja shotteja

Rattijuopumus juontaa juurensa vuoden 2016 kesäyöhön, jolloin Lainella oli takanaan ratkiriemukkaat Nelosen Hottis-sarjan kuvaukset. Aiemmin illalla kuvatussa jaksossa oli juhlittu Hottis-talon toisen kauden tupaantuliaisia.

– Kumosin siellä muistaakseni pari boolilasia ja muutaman shotin. Ja sitten vielä baarissa pari siideriä, ennen kuin päätin lähteä ajamaan kotiin Lohjalle, Laine myöntää.

Lue myös: Alaston säätyttö Laine Bruce oli Seiskan Tähtityttö vain 19-vuotiaana - tunnistaisitko samaksi kaunottareksi?!

Käräjäoikeuden asiakirjojen mukaan Lainen veren alkoholipitoisuus oli ollut puhalluttaessa 0,38 milligrammaa eli noin 0,7 promillea.

Laine kuitenkin väittää, että koko rattijuopumus oli vahinko.

– Olin vain arvioinut väärin, montako alkoholiannosta pystyn juomaan ennen rattiin menoa. Arvelin kyllä olevani ajokykyinen, mutta en sitten ollutkaan.