Uutiset

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä vannoi kerran jättävänsä vaaliehdokkuudet iäksi: nyt nainen petaa paikkaa politiikan parissa!

11.04.2017 16:00

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä on malliuransa lomassa tehnyt töitä myös politiikan parissa. Vuonna 2008 hän pyrki Oulun kaupunginvaltuustoon kokoomuksen riveistä. Hän ylsi varavaltuutetuksi, jonka myötä hänet nostettiin Oulun nuorisoasiainlautakuntaan.

Lue lisää: Joel Harkimo rytinällä läpi kunnallisvaaleissa – Salkkari-ehdokkaat jäivät jalkoihin!

Jasmin oli Oulun opetuslautakunnan varajäsen jo ennen osallistumistaan ensimmäisiin kuntavaaleihinsa.  

Kuntavaalien lisäksi Jasmin on pyrkinyt eduskuntavalaaheihin, mutta tuloksetta. Epäonnistumisen jälkeen Jasmin ilmoitti, ettei enää koskaan aio asettua ehdolle.

Nyt Jasmin kuitenkin petaa blogissaan paluuta politiikan pariin.

Pitkän linjan kokoomuslaisena seurasin vaalituloksia koko eilisen illan ja uutisia menin lukemaan taas tänään aamulla herättyäni. Vaikka en itse tällä hetkellä olekaan mukana politiikassa, se on aina lähellä sydäntäni, eikä ikinä tiedä, mitä tapahtuu… ;) Ja ei, en ole koko aikaa Suomessa, mutta siitä huolimatta voin olla jollain tavoin mukana poliittisissa jutuissa ja sitä haluan oikeasti – pitkästä aikaa.

Tietysti haluan viettää aikaani miesystäväni kotimaassa, eli Australiassa, mutta Suomessa ollessani… Autan mielelläni asioissa, jotka liittyvät kuntapolitiikkaan. Niiden juttujen parissa olen kuitenkin kasvanut ja ne ovat aina iso osa minua ja elämääni. Ja kyllä, tietyllä tavalla olen taas valmis siihen, muutaman vuoden tauon jälkeen. :)

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!