Katso kuvat!

Kohukaunotar Henna Peltoselta raju paljastus blogissa: ”Niin kova nälkä, että itkettää”

Uutiset | 23.04.2018 11:32

Kohukaunotar Henna Peltonen tunnetaan muun muassa tanssijana, Miss Elowena -kilpailun vetäjänä ja myrskyisästä avioliitosta laulaja Tauski Peltosen kanssa. Näiden lisäksi Henna on saavuttanut menestystä fitness-kilpailijana.

Lue myös: Vau! Henna Peltonen keikistelee auton konepellillä superseksikkäässä nahka-asussa! Katso video!

Tuoreimmassa blogikirjoituksessaan Henna kertoo, että seuraavan kerran hän astuu fitness-kilpailun lavalle tämän viikon lauantaina (28.4.) Saksassa. Hennan kisavalmistautuminen on parhaillaan tiukimmillaan, ja siihen kuuluu olennaisena osana erittäin tiukan ruokavalion noudattaminen.

Nämä viimeiset viikot on ne kaikista rankimmat ja välillä on niin kova nälkä, että itkettää, Henna kirjoittaa.

Lue myös: Henna Peltosen uusi aluevaltaus: Valmistun ensi kesänä!

Läheisten tuki korvaamaton

Henna kertoo, että hän on oppinut jokaisella kisadieetillä itsestään ja lajistaan paljon, mutta rankan treeniohjelman ja kisadieetin yhdistäminen perhearkeen on haastavaa.

Olen kahden lapsen äiti ja minulla on monta projektia menossa samaan aikaan; missikisat, keikkailua ja useampi myöhemmin tänä vuonna julkaistava projekti.

Lue myös: Henna Peltosen älytön fitness-matka helteisessä Italiassa: yli vuorokausi ilman nesteitä – pyörtyi ennen lavalle nousua!

Arkeaan hän on helpottanut muun muassa karsimalla kalenterista kaikki ylimääräiset menot pois, ja ruokaa hän valmistaa sekä itselleen, että lapsilleen kerralla useamman päivän tarpeisiin.

Onneksi lähipiirini ymmärtää ja tietää, että kisojen jälkeen minulla on taas enemmän aikaa ja energiaa. Läheisten tuki on kisakaudella korvaamaton, henna kiittelee läheisiään.

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Ari Lahti ja instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!